Åpen dag for sykepleierstudenter

Åpen dag , 21.12.2018

Er du sykepleierstudent og ønsker å se hvordan vi jobber på Stavanger universitetssjukehus? Da ønsker vi deg velkommen til åpen dag.

• Velkommen
  • Generell informasjon om Helse Stavanger HF
  • Nytt sykehus (SUS2023)
  • Et sykehus med mange muligheter for sykepleiere
  • Besøk på flere avdelinger på sykehuset
  • Servering av lunsj
  • Stands

Fint om du i påmeldingsskjemaet skriver innenfor hvilket fagfelt du helst ønsker omvisning. Vi deler inn i grupper og besøker noen av avdelingene på sykehuset. Vi skal gjøre vårt ytterste for at du får gruppen du ønsker. Antall grupper avhenger av antall påmeldte. Påmeldingsfrist 14. desember. Arrangementet er gratis.

PS: Selv om påmeldingsfristen er gått ut, så kan du melde deg på per mail på rekruttering@sus.no til og med ONSDAG 19.12. Husk å oppgi fagfelt og eventuelle allergier.

Påmelding finner du her

11:00-14:30 Registrering fra kl. 10.45
Sydbygget
Gå inn hovedinngang Våland - og følg skiltene videre til aula (2. etasje)