Brannøvelse

Kurs, 26.10.2017, Dagkirurgisk enhet, Hillevåg, Øye poliklinikk, Bryst- og endokrin kirurgisk seksjon, Brystdiagnostisk senter, Avdeling for patologi, Avdeling for blod- og kreftsykdommer

Torsdag 26. oktober arrangeres det felles brannøvelse for åtte enheter i Torgveien 21 i Hillevåg.

Når og hvor

Dato
26.10.2017 
Klokkeslett
08:00-12:00
Sted
Torgveien 21
  
Arrangør
Bryst- og endokrin kirurgisk seksjon, Avdeling for blod- og kreftsykdommer, Avdeling for patologi, Dagkirurgisk enhet, Hillevåg, Øye poliklinikk, Brystdiagnostisk senter
 
Mer informasjon
Mer info om øvelsen  

Torsdag 26. oktober mellom 08.00 og 12.00 arrangeres det to brannøvelser for enhetene som er lokalisert i Torgveien 21 i Hillevåg.

Dette gjelder: Dagkirurgisk enhet, øye poliklinikk, bryst- og endokrin kirurgisk seksjon, brystdiagnostisk senter, ABK poliklinikk, avdeling for patologi og Rogaland Tannhelsetjeneste. Vakt og sikring blir med over telefon. Sykehusinnkjøp HF har vært med på all planleggingen i forkant, men er bortreist på kurs under selve øvelsen.

Scenariet under øvelsen blir todelt. Først med brann i operasjonsavdelingen, hvor «operasjonspasienter» må kobles i fra alt av utstyr og evakueres, og deretter brann hos tannlegen oppe i tredje etasje - som også har «pasienter» i narkose som må evakueres.

Øvelsen blir en fullskala øvelse med røyk og markører, men uten involvering av nødetatene.

Pasienter kommer til å merke at øvelsen pågår.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.