Brannøvelse

Kurs, 26.10.2017, Dagkirurgisk enhet, Hillevåg, Øye poliklinikk, Bryst- og endokrin kirurgisk seksjon, Brystdiagnostisk senter, Avdeling for patologi, Avdeling for blod- og kreftsykdommer

Torsdag 26. oktober arrangeres det felles brannøvelse for åtte enheter i Torgveien 21 i Hillevåg.

Når og hvor

Dato
26.10.2017 
Klokkeslett
08:00-12:00 
Sted
Torgveien 21
  
Arrangør
Avdeling for patologi, Brystdiagnostisk senter, Avdeling for blod- og kreftsykdommer, Bryst- og endokrin kirurgisk seksjon, Dagkirurgisk enhet, Hillevåg, Øye poliklinikk
 
Mer informasjon
Mer info om øvelsen  

Torsdag 26. oktober mellom 08.00 og 12.00 arrangeres det to brannøvelser for enhetene som er lokalisert i Torgveien 21 i Hillevåg.

Dette gjelder: Dagkirurgisk enhet, øye poliklinikk, bryst- og endokrin kirurgisk seksjon, brystdiagnostisk senter, ABK poliklinikk, avdeling for patologi og Rogaland Tannhelsetjeneste. Vakt og sikring blir med over telefon. Sykehusinnkjøp HF har vært med på all planleggingen i forkant, men er bortreist på kurs under selve øvelsen.

Scenariet under øvelsen blir todelt. Først med brann i operasjonsavdelingen, hvor «operasjonspasienter» må kobles i fra alt av utstyr og evakueres, og deretter brann hos tannlegen oppe i tredje etasje - som også har «pasienter» i narkose som må evakueres.

Øvelsen blir en fullskala øvelse med røyk og markører, men uten involvering av nødetatene.

Pasienter kommer til å merke at øvelsen pågår.