Epilepsi – når medisiner ikke virker, hva da

Kurs, 07.09.2017, Lærings- og mestringssenteret

Streaming av kurs i Oslo arrangert av Norges Epilepsiforbund

Informasjonskurs om vanskelig behandlingsbar epilepsi

Norsk Epilepsiforbund og Oslo Epilepsiforening har invitert Lærings og mestrings-senterne til å arrangere kurs om vanskelig behandlingsbar epilepsi, med tittelen:

Epilepsi – når medisiner ikke virker, hva da?

Kurset streames direkte på nett, og vi inviterer til samling med fellesvisning av kurset, for aktuelle pasienter og deres pårørende i Helse Stavanger. Fagfolk er også velkomne.

Kurset inneholder faglige foredrag om aktuelle temaer, og personer som følger streamingen kan sende inn spørsmål via sms.

I siste del av kurset vil spørsmål fra sms og tilhørere i salen bli besvart av foredragsholderne.

Representanter for Sør-Rogaland epilepsiforening vil informere om lokale tilbud.

07.09.2017
Lærings- og mestringssenteret

Lærings- og mestringssenteret

Innlegg fra
Prof II Erik Taubøll, Rikshospitalet. Kathrine Cammermeyer Haavardsholm, Klinisk ernæringsfysiolog, SSE. nevrolog Hrisimir Kostov, OUS.
Påmelding: til epost: lms@sus.no

Kurset har følgende foredrag:

Terapiresistens, oversikt og mekanismer

v/ Prof II Erik Taubøll, Rikshospitalet