Foreldre/pårørendekurs ADHD på BUP Bryne

Kurs , 22.11.2018 , BUP Bryne

Foreldre/pårørendekurs tilbys foreldre/foresatte/pårørende med barn og unge som er diagnostisert med ADHD.

Her vil du få informasjon om diagnosen og vanlige utfordringer dere kan møte, og også få sjansen til å møte andre foreldre/pårørende. Du vil også få informasjon av hva du kan forvente fra våre samarbeidspartnere i førstelinjen.  Du kan møte opp på kurset på alle poliklinikkene våre i Sør-Rogaland uten påmelding, uavhengig av hvor ditt barn eller ungdom har vært pasient.

Poliklinikkene på Sola og i Egersund arrangerer ikke egne kurs, men ta gjerne turen til kursene i henholdsvis Sandnes/Stavanger eller på Bryne!

22.11.2018
Hetlandsgata 25