Helsepedagogikk 2019

Kurs , 10.05.2019 , Lærings- og mestringssenteret

Pasient- og pårørendeopplæring er en viktig del av de arbeidsoppgavene helsepersonall skal utføre. Hvorda få til god pasient- og pårørendeopplæring? Hvordan skal kunnskap komme til nytte? Hvordan fremme helse og mestring? Hvordan kan vi sammen bygge på de ressursene folk har?

Ordsky helsepedagogikk. Illustrasjon.

Fem ulike fagdager for fagfolk og erfarne brukere. Dagene koster kr 100,- pr dag og kan tas hver for seg.
Påmelding til hver enkelt dag. Deltagelse på fire dager gir uttelling i forhold til klinisk fagstige.
Vår 2019: fredagene 04. januar, 26.april og 10. mai Høst 2019: 15.november og 22.november

10.05.2019
Armauer Hansensvei 12
Lærings- og mestringssenteret, Inngang 16, ved "porten".

Lærings- og mestringssenteret

Påmelding på e-post til lms@sus.no eller telefon 51513082

lms@sus.no

Tema: «Opplæring av pasienter og pårørende»