ICD-10 kurs

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 26.10.2017 , FoU-enheten, Klinikk psykisk helsevern barn, unge og rusavhengige, Klinikk psykisk helsevern voksne

Som et ledd vår faste opplæring i diagnostikk/utredning arrangeres det hvert år et halvdags-kurs i ICD-10.

Tid og sted:

Torsdag 26. oktober kl 1200-1500 ved Stavanger Universitetssjukehus, 3. etasje F-bygg i FoU-enheten for psykisk helse.

Målgruppe:

Leger, psykologer og øvrige individualterapeuter.

Innhold:

Kurset går over en halv dag og omfatter:

• Innføring i hovedkapitler i ICD-10

• Diagnostisering og diskusjon av cases

• MCQ

Påmelding:

Bruk påmeldingsskjemaet nedenfor.
Kursavgiften er kr 500,- og inkluderer eventuelt kursmateriell.

Påmeldingsskjema.

Forelesere:

• postoverlege Melissa Authén Weibell, AMC2 (Akutt mottakspost) i Spesialavdeling for voksne, Psykiatrisk divisjon.

• psykologspesialist Annika Hagerman, AMC2 (Akutt mottakspost) i Spesialavdeling for voksne, Psykiatrisk divisjon

26.10.2017
Jan Johnsens gate 12
Stavanger Universitetssjukehus, FoU-enheten - psykisk helse, 3. etasje i F-bygget. Gateadresse Jan Johnsens gate 12.

Arrangør
Klinikk psykisk helsevern voksne, Klinikk psykisk helsevern barn, unge og rusavhengige, FoU-enheten psykisk helsevern

Kontakt
Berit Lode Helland, FoU-enheten, tlf 51 51 56 25, e-post berit.lode.helland@sus.no.