Klinisk bruk av MMPI-2

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 28.11.2016-29.11.2016 , Psykiatrisk divisjon

Som et ledd i Psykiatrisk divisjons faste opplæring i utredning og diagnostikk, arrangeres et to-dagers kurs for psykologer om klinisk bruk av MMPI-2.

Den første kursdagen vil dekke gjennomgang av MMPI-2, drøfting av bruksområder, tolkningsregler og hvordan man kan bruke informasjon fra MMPI-II i ulike sammenhenger. Den andre kursdagen er konsentrert om tolkning av testprotokoller.

Tid og sted:

28.-29. november, kl 0830-1630 begge dager ved FoU-enheten, Psykiatrisk divisjon, Stavanger Universitetssjukehus.

Om foreleser:

Odd E. Havik, psykolog og professor ved Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen. Forfatter av boken "MMPI-II kartlegging av psykopatologi og personlighet". Oslo: Universitetsforlaget.

Godkjenning:

Kurset er godkjent av Norsk Psykologforening som 16 timers fritt spesialkurs og som 16 timers vedlikeholdsaktivitet. 

Påmeldingsskjema

Praktisk informasjon:

Kursavgiften er kr 2 000,- for begge dager og inkluderer kursmateriell og enkel servering/lunsj. Det er ikke mulig å delta kun 1 dag - begge dager må fullføres for at godkjenning skal bli gitt.  Kursavgiften betales ved påmelding. Har du behov for overnatting bestiller du dette selv. Vi kan anbefale vårt pasienthotell St. Svithun Hotell som ligger på sykehusområdet i umiddelbar nærhet av der kurset foregår. Ellers finnes en god oversikt over hotell/overnattingssteder i Stavanger og omegn på nettsidene til Region Stavanger

Når og hvor

Dato
28.11.2016-29.11.2016 
Klokkeslett
08:30-16:00 
Sted
Jan Johnsens gate 12
FoU-enheten, 3. etasje i F-bygget. Gateadresse Jon Johnsens gate 12.
 
Arrangør

 
Kontakt
Berit Lode Helland, FoU-enheten, e-post: berit.lode.helland@sus.no, telefon: 51 51 56 25
 
Mer informasjon
Elektronisk påmeldingsskjema  
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.