Klinisk bruk av MMPI-2

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 29.11.2018-30.11.2018 , Klinikk psykisk helsevern barn, unge og rusavhengige, Klinikk psykisk helsevern voksne, FoU-enheten

Som et ledd i vår faste opplæring i utredning og diagnostikk, arrangerer klinikker for psykisk helsevern et to-dagers kurs for psykologer om klinisk bruk av MMPI-2.

Den første kursdagen vil dekke gjennomgang av MMPI-2, drøfting av bruksområder, tolkningsregler og hvordan man kan bruke informasjon fra MMPI-II i ulike sammenhenger. Den andre kursdagen er konsentrert om tolkning av testprotokoller.

Tid og sted:

29.-30. november, kl 0830-1630 begge dager ved FoU-enheten for psykisk helse, Stavanger Universitetssjukehus.

Om foreleser:

Odd E. Havik, psykolog og professor ved Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen. Forfatter av boken "MMPI-II kartlegging av psykopatologi og personlighet". 

Godkjenning:

Kurset er godkjent av Norsk Psykologforening som 16 timers fritt spesialkurs og som 16 timers vedlikeholdsaktivitet. 

Påmelding og praktisk informasjon:

Kursavgiften er kr 2 000,- for begge dager og inkluderer kursmateriell og enkel servering/lunsj. Det er ikke mulig å delta kun 1 dag - begge dager må fullføres for at godkjenning skal bli gitt.  Kursavgiften betales enten direkte ved påmelding eller ved at faktura sendes i etterkant av kurset.

Påmeldingsskjema

Har du behov for overnatting bestiller du dette selv. Vi kan anbefale vårt pasienthotell St. Svithun Hotell som ligger på sykehusområdet i umiddelbar nærhet av der kurset foregår. Ellers finnes en god oversikt over hotell/overnattingssteder i Stavanger og omegn på nettsidene til Region Stavanger

Når og hvor

Dato
29.11.2018-30.11.2018 
Klokkeslett
08:30-16:00
Sted
Jan Johnsens gate 12
FoU-enheten, 3. etasje i F-bygget. Gateadresse Jon Johnsens gate 12.
 
Arrangør
Klinikk psykisk helsevern voksne, Klinikk psykisk helsevern barn, unge og rusavhengige, FoU-enheten psykisk helsevern
 
Kontakt
Berit Lode Helland, FoU-enheten, e-post: berit.lode.helland@sus.no, telefon: 51 51 56 25
 
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.