Kurs i MMPI-2 for psykologer

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 17.01.2019-18.01.2019 , Klinikk psykisk helsevern barn, unge og rusavhengige, Klinikk psykisk helsevern voksne, FoU-enheten

Som et ledd i vår faste opplæring i utredning og diagnostikk, arrangerer klinikker for psykisk helsevern et to-dagers kurs for psykologer i MMPI-2 (Minnesota Multiphasic Personality Inventory-2).

Kurset vil gi en innføring i bakgrunn, skalaer, bruk og tolkning. Foreleser er psykolog Dag Øyvind Engen Nilsen.

Program og mer informasjon legges ut så snart det er klart.

(Tilsvarende kurs med annen foreleser har vært annonsert tidligere med datoer i november 2018. Dette kurset er nå flyttet til januar 2019.)

Tid og sted:

17.-18. januar 2019, kl 0830-1630 begge dager ved FoU-enheten for psykisk helse, Stavanger Universitetssjukehus. OBS! Nye datoer ifht tidligere annonse.

Godkjenning:

Kurset vil bli søkt godkjent av Norsk Psykologforening og informasjon om godkjenning legges ut så snart det er klart.

Påmelding og praktisk informasjon:

Kursavgiften er kr 2 000,- for begge dager og inkluderer kursmateriell og enkel servering/lunsj. Det er ikke mulig å delta kun 1 dag - begge dager må fullføres for at godkjenning skal bli gitt.  Kursavgiften betales enten direkte ved påmelding eller ved at faktura sendes i etterkant av kurset.

Påmeldingsskjema

Har du behov for overnatting bestiller du dette selv. Vi kan anbefale vårt pasienthotell St. Svithun Hotell som ligger på sykehusområdet i umiddelbar nærhet av der kurset foregår. Ellers finnes en god oversikt over hotell/overnattingssteder i Stavanger og omegn på nettsidene til Region Stavanger

17.01.2019-18.01.2019
Jan Johnsens gate 12
FoU-enheten, 3. etasje i F-bygget. Gateadresse Jon Johnsens gate 12.

Arrangør
Klinikk psykisk helsevern voksne, Klinikk psykisk helsevern barn, unge og rusavhengige, FoU-enheten psykisk helsevern

Kontakt
Berit Lode Helland, FoU-enheten, e-post: berit.lode.helland@sus.no, telefon: 51 51 56 25