Nordisk konferanse for prestetjenesten i helsesektoren

Konferanse, 06.09.2021-08.09.2021

Konferansen for prestetjenesten i helsesektoren er utsatt til 6.-8. september 2021 på grunn av covid-19.

Her melder du deg på konferansen

Konferansen for prestetjenesten i helsesektoren er utsatt og er nå planlagt at skjer 6.-8. september 2021.

Arrangørene i Helse Stavanger er innstilt på å gjennomføre konferansen, forhåpentligvis med fysisk oppmøte på Sola utenfor Stavanger. Mot slutten av mai vil det bli tatt en avgjørelse om konferansen skal omgjøres til webinar i stedet, dersom smitte-/vaksinesituasjonen tilsier det. Vi har laget et program både for fysisk og digital konferanse (se lenger nede for detaljer).

Pris for fysisk arrangement:

Early bird-pris innen 1.mai med overnatting: kr 5700
Early bird-pris innen 1.mai uten overnatting: kr 3000
Pris med overnatting etter 1.mai: kr 6100
Pris uten overnatting etter 1.mai: kr 3400

Begrensede plasser, så vær tidlig ute med påmelding. Dersom enmetersregelen oppheves, vil vi åpne opp for flere. Faktura vil bli tilsendt før sommeren. Ingen avbestilling etter 5.juni, påmeldingen er da bindende.

Vi ser fram til etterlengtet faglig påfyll, og forhåpentligvis til å møtes i flotte omgivelser på Sola.

Velkommen til Sola høsten 2021!

Gjennom faglige bidrag, erfaringsdeling og kulturelle innslag vil vi bruke dagene sammen til å se nærmere på yrkesutøveren, og hvordan møter med pasienter, pårørende og ansatte påvirker oss. Ett fokus vil være på det å arbeide med døden. Et annet å arbeide i livssynsåpne institusjoner. Et tredje å stå i situasjoner som dirrer av etiske dilemmaer. Hvem blir vi i møte med alt dette - olje eller sand i maskineriet?

Spennende foredragsholdere som Ole Raakjær, Henrik Syse, Kjetil Moen og Marta Høyland Lavik blir med. Det vil også bli tid til et besøk til jærstrendene.

06.09.2021-08.09.2021
Clarion Hotel Air, i gangavstand fra Stavanger Lufthavn Sola

Seksjon prestetjeneste, etikk og livssyn ved Stavanger universitetssjukehus
Mer informasjon
https://www.deltager.no/event/nordisk_konferanse_for_prestetjenesten_i_helsesektoren_06092021#init Påmelding via deltager.no
ingunn.wetteland.michaelsen@sus.no

Program (med forbehold om endringer)

Program hvis det blir fysisk konferanse (PDF).

Program hvis det blir digital konferanse (PDF). Hvis det blir digital konferanse, så vil det bli ny påmelding med nye priser.

PRAKTISK INFORMASJON

• Kveldsbønnen onsdag er i Sola ruinkirke som ligger i gangavstand fra hotellet.
  • Bussturen torsdag etter lunsj går til Hå gamle prestegard. Derfra er det mulighet for å gå til Obrestad fyr, eller bli værende på prestegården. Spennende utstillinger begge steder. For informasjon om disse stedene, se: http://www.hagamleprestegard.no/
  • Pris for parkering: Utendørs kr 150,- pr døgn/ 15,- pr time. Innendørs kr 180,- pr døgn/ 18,- pr time.
  • Vi oppfordrer deltagerene til å velge grønne reisealternativer.

Bidragsytere

Ole Raakjær Cand. teol, master i Humanistisk Palliation, ph.d prest i Sulsted sogn og på Hospice Vangen og Det palliative Team, Nørresundby.

Henrik Syse Filosof, forfatter og forsker som er ansatt som seniorforsker ved PRIO (Institutt for fredsforskning) og som professor ved Bjørknes høyskole.

Kjetil Moen Sykehusprest ved Stavanger universitetssjukehus og førsteamanuensis ved det helsevitenskapelige fakultet ved Universitetet i Stavanger.

Marta Høyland Lavik
Sykehusprest og forsker ved Stavanger universitetssjukehus og VID Stavanger.

Arnfinn Fiskå
Tidligere sykehusprest ved Stavanger universitetssjukehus, og leder i Kirkens Bymisjon Stavanger.

Astrid Kloster
Artist og låtskriver fra Stavanger, som tidligere var med i gruppen Aftenlandet. Hun har gitt ut to soloalbum de siste årene.

Beret Bråten
Postdoktorstipendiat ved Akershus universitetssykehus og medredaktør i Tidsskrift for kjønnsforskning.

Milica Staaf
Musiker, og organist i Seksjon prestetjeneste, etikk og livssyn ved Stavanger universitetssjukehus.

Ingunn Wetteland Michaelsen
Kultur- og livssynsrådgiver/tolkekoordinator, Stavanger universitetssjukehus.

Anna Dalaker
Sykehjemsprest ved Tasta sykehjem, Stavanger.

Johannes Høyvik
Sykehusprest og terapeut, Jæren DPS.

Christiane Weiss-Tornes
Spesialsykepleier, Jæren DPS.