Nordisk konferanse for prestetjenesten i helsesektoren

Konferanse, 06.09.2021-07.09.2021

Konferansen for prestetjenesten i helsesektoren er utsatt til 6. - 7. september 2021 på grunn av covid-19.

Her melder du deg på konferansen

Konferansen for prestetjenesten i helsesektoren er utsatt og er nå planlagt at skjer 6.-7. september 2021.

På grunn av få påmeldte, samt at situasjonen rundt restriksjoner og samlinger fortsatt er usikker, ser vi oss nødt til å arrangere samlingen digitalt i stedet for fysisk.

Konferansen vil da bli på to dager (6. og 7.september). Mye av det faglige programmet vil bli som tidligere planlagt. Alle påmeldte vil få en invitasjon til Teams-møte.

Prisen blir redusert, og det vil koste 350 kroner å delta på konferansen digitalt.

Dersom du har meldt deg på til fysisk konferanse, og ikke ønsker å delta digitalt, må du gi beskjed til ingunn.wetteland.michaelsen@sus.no så snart som mulig.

Dersom du har meldt deg på allerede, og ønsker å delta digitalt, blir påmeldingen din stående. Det blir sendt ut faktura etter sommerferien. Påmeldingsfristen blir utvidet til 20.august.

Gjennom faglige bidrag, erfaringsdeling og kulturelle innslag vil vi bruke dagene sammen til å se nærmere på yrkesutøveren, og hvordan møter med pasienter, pårørende og ansatte påvirker oss. Ett fokus vil være på det å arbeide med døden. Et annet å arbeide i livssynsåpne institusjoner. Et tredje å stå i situasjoner som dirrer av etiske dilemmaer. Hvem blir vi i møte med alt dette - olje eller sand i maskineriet?

06.09.2021-07.09.2021
Digitalt

Seksjon prestetjeneste, etikk og livssyn ved Stavanger universitetssjukehus
Mer informasjon
https://www.deltager.no/event/nordisk_konferanse_for_prestetjenesten_i_helsesektoren_06092021#init Påmelding via deltager.no
ingunn.wetteland.michaelsen@sus.no

Program (med forbehold om endringer)

Se hele programmet her

Spørsmål til FAPH kan tas opp i plenum under «Åpent forum ved FAPH» kl 13.45 mandag 6.september. Spørsmål sendes til anne.beate.tjentland@prest.no på forhånd.

Bidragsytere

Ole Raakjær Cand. teol, master i Humanistisk Palliation, ph.d prest i Sulsted sogn og på Hospice Vangen og Det palliative Team, Nørresundby.

Henrik Syse Filosof, forfatter og forsker som er ansatt som seniorforsker ved PRIO (Institutt for fredsforskning) og som professor ved Bjørknes høyskole.

Kjetil Moen Sykehusprest ved Stavanger universitetssjukehus og førsteamanuensis ved det helsevitenskapelige fakultet ved Universitetet i Stavanger.

Marta Høyland Lavik
Sykehusprest og forsker ved Stavanger universitetssjukehus og VID Stavanger.

Beret Bråten
Forsker og førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo

Ingunn Wetteland Michaelsen
Kultur- og livssynsrådgiver/tolkekoordinator, Stavanger universitetssjukehus.

… og mange flere