Standard utredningspakke psykisk helse - introduksjonsdag

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 24.01.2018 , Klinikk psykisk helsevern barn, unge og rusavhengige, Klinikk psykisk helsevern voksne, FoU-enheten

Kurset inngår i fast opplæringsprogram for nyansatte individualterapeuter ved klinikker for psykisk helsevern, men er også åpent for eksterne deltakere.

Kurset arrangeres fast 2 ganger i året i januar/februar og august/september. Neste kurs arrangeres onsdag 24. januar kl 0815-1530 ved Stavanger Universitetssjukehus, 3. etasje i F-bygg i FoU-enheten - psykisk helse.

Innhold:

Oversikt over tester og screeningverktøy m.m. for:

• Affektive lidelser
  • Psykose
  • Traume
  • Personlighetsforstyrrelse
  • Wechsler-testene
  • Rus
  • ADHD

Forelesere er psykologspesialister og overleger med spesialkompetanse ansatt ved klinikker for psykisk helsevern, Stavanger Universitetssjukehus.

Godkjenninger:

• Norsk Psykologforening: 7 timers vedlikeholdsaktivitet.
  • Norsk Sykepleierforbund: meritterende med 7 timer ihht kurstimekravet for klinisk spesialist i sykepleie/spesialsykepleie.

Det er også søkt om godkjenning i Den norske legeforening for spesialitetene psykiatri, barne- og ungdomspsykiatri og rusmedisin. Informasjon om eventuelle godkjenninger legges ut så snart svar mottas.

Påmelding og praktisk informasjon:

Påmelding i elektronisk påmeldingsskjema nedenfor. Kursavgiften er kr 1 000,- og inkluderer kaffe/te/lunsj og eventuelt kursmateriell. Kurset arrangeres i FoU-enheten, Klinikker for psykisk helsevern, 3. etasje i F-bygget ved Stavanger Universitetssjukehus.

Påmeldingsskjema.

24.01.2018
Jan Johnsens gate 12
Stavanger Universitetssjukehus, 3. etasje i F-bygg i FoU-enheten for psykisk helse. Gateadresse Jan Johnsens gate 12 (nedkjøring fra Armauer Hansensvei).

Arrangør
Klinikk psykisk helsevern voksne, Klinikk psykisk helsevern barn, unge og rusavhengige, FoU-enheten psykisk helsevern

Kontakt
Berit Lode Helland, e-post berit.lode.helland, telefon 51 51 56 25 - påmelding og praktiske forhold.
Åshild Skogerbø, undervisningsansvarlig psykolog, e-post ashild.skoberbo@sus.no - faglige spørsmål.

Elektronisk påmeldingsskjema
berit.lode.helland@sus.no