Vårguru 2018: Integrativ praksis i psykoterapi

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 05.04.2018 , FoU-enheten, Klinikk psykisk helsevern barn, unge og rusavhengige, Klinikk psykisk helsevern voksne

Dette er det fjerde seminaret i arrangementserien "Vårguru" i regi av Klinikker for psykisk helsevern ved Stavanger Universitetssjukehus. Serien er et årlig arrangement som skal inspirere klinikere i deres psykoterapeutiske arbeid.

Vårt fagfeltVårguru 2018 forside.png flommer over av psykoterapiteknikker, hver med sin egen begrepsbruk. Likevel arbeider de fleste klinikere eklektisk og pragmatisk, og metoden skapes på nytt i møtet med hver nye pasient, ofte med teknikker hentet fra terapiretninger som er spesielt hjelpsomme for bestete vansker.

En av de fremste fortalerene for slik eksplisitt integrativ praksis de siste førti årene, er den amerikanske psykologen og professoren Paul Wachtel. Han kommer til Vårguru 2018 for å presentere hvordan en kan arbeide relasjonelt og integrativt i vanlig klinisk arbeid med vekt på praktisk anvendelse fra kliniske eksempler der vekst og utvikling står i sentrum.

Se mer informasjon om Paul Wachtel her.

Brosjyre til utskrift

Mer informasjon om Vårguru-serien.

Tid og sted:

5. april 2018, kl 0830-1500 ved Stavanger Universitetssjukehus, Aula 2. etasje Sydbygg.

Påmelding og praktisk informasjon

Påmelding innen 23. mars 2018 i elektronisk påmeldingsskjema nedenfor. Deltakeravgift er kr 1 000,-. (OBS! Ansatte ved Stavanger Universitetssjukehus melder seg på i Læringsportalen.) Deltakeravgiften inkluderer eventuelt kursmateriell og enkel servering (kaffe/te og lett lunsj).

PåmeldingKlikk her for kart og informasjon om parkering og kollektivtransport ved Stavanger universitetssjukehus.

Har du behov for overnatting bestiller du dette selv. Vi kan anbefale vårt pasienthotell St. Svithun Hotell som ligger på sykehusområdet i umiddelbar nærhet av der seminaret foregår. Ellers finnes en god oversikt over hotell/overnattingssteder i Stavanger og omegn på  RegionStavanger.

Godkjenninger:

  • Norsk Psykologforening - godkjent som 6 timers vedlikeholdsaktivitet.
  • Norsk Sykepleierforbund - godkjent som meritterende med 6 timer ihht kurstimekrav for klinisk spesialist/spesialsykepleier
  • Den norske legeforening – godkjenning for følgende spesialiteter:
    • Psykiatri: godkjennes med 6 timer for spesialistenes etterutdanning.
    • Barne- og ungdomspsykiatri: godkjennes med 6 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning.
    • Rusmedisin: svar ikke mottatt ennå.

Når og hvor

Dato
05.04.2018 
Klokkeslett
08:30-15:00
Sted
Sydbygget
Stavanger Universitetssjukehus, Aula i 2. etasje Sydbygg.
 
Arrangør
Klinikk psykisk helsevern voksne, Klinikk psykisk helsevern barn, unge og rusavhengige, FoU-enheten psykisk helsevern
 
Kontakt
Berit Lode Helland, FoU-enheten for psykisk helse, e-post: berit.lode.helland@sus.no, telefon: 51 51 56 25
 
Mer informasjon
Påmeldingsskjema Påmeldingsskjema 
berit.lode.helland@sus.no
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.