Vårguru 2018: Integrativ praksis i psykoterapi

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell, 05.04.2018, FoU-enheten, Klinikk psykisk helsevern barn, unge og rusavhengige, Klinikk psykisk helsevern voksne

Dette er det fjerde seminaret i arrangementserien "Vårguru" i regi av Klinikker for psykisk helsevern ved Stavanger Universitetssjukehus. Serien er et årlig arrangement som skal inspirere klinikere i deres psykoterapeutiske arbeid.

Vårt fagfeltVårguru 2018 forside.png flommer over av psykoterapiteknikker, hver med sin egen begrepsbruk. Likevel arbeider de fleste klinikere eklektisk og pragmatisk, og metoden skapes på nytt i møtet med hver nye pasient, ofte med teknikker hentet fra terapiretninger som er spesielt hjelpsomme for bestete vansker.

En av de fremste fortalerene for slik eksplisitt integrativ praksis de siste førti årene, er den amerikanske psykologen og professoren Paul Wachtel. Han kommer til Vårguru 2018 for å presentere hvordan en kan arbeide relasjonelt og integrativt i vanlig klinisk arbeid med vekt på praktisk anvendelse fra kliniske eksempler der vekst og utvikling står i sentrum.

Se mer informasjon om Paul Wachtel her.

Tid og sted:

5. april 2018, kl 0830-1500 ved Stavanger Universitetssjukehus, Aula 2. etasje Sydbygg.

Brosjyre til utskrift

Praktisk informasjon

Påmelding innen 23. mars 2018. Deltakeravgift er kr 1 000,-. (OBS! Ansatte ved Stavanger Universitetssjukehus melder seg på i Læringsportalen.) Deltakeravgiften inkluderer eventuelt kursmateriell og enkel servering (kaffe/te og lett lunsj).

Klikk her for kart og informasjon om parkering og kollektivtransport ved Stavanger universitetssjukehus.

Har du behov for overnatting bestiller du dette selv. Vi kan anbefale vårt pasienthotell St. Svithun Hotell som ligger på sykehusområdet i umiddelbar nærhet av der seminaret foregår. Ellers finnes en god oversikt over hotell/overnattingssteder i Stavanger og omegn på  RegionStavanger.

Godkjenninger:

Det søkes om godkjenninger fra Norsk Psykologforening, Norsk Sykepleierforbund og Den norske legeforening. Informasjon om godkjenninger legges ut så snart det er klart.

05.04.2018
Sydbygget
Stavanger Universitetssjukehus, Aula i 2. etasje Sydbygg.

Arrangør
Klinikk psykisk helsevern voksne, Klinikk psykisk helsevern barn, unge og rusavhengige, FoU-enheten psykisk helsevern

Kontakt
Berit Lode Helland, FoU-enheten for psykisk helse, e-post: berit.lode.helland@sus.no, telefon: 51 51 56 25