WAIS-IV kurs for psykologer

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell, 18.08.2017-01.12.2017, Klinikk psykisk helsevern barn, unge og rusavhengige, Klinikk psykisk helsevern voksne, FoU-enheten

Stavanger Universitetssjukehus arrangerer høste 2017 kurs i WAIS-IV for psykologer. Kurset går over to dager hvor det er meningen at man jobber med stoffet mellom kursdagene.

Tid og sted:

• 1. samling: 18. august kl 0830-1600
  • 2. samling: 1. desember kl 0830-1600

Begge samlinger finner sted på Stavanger Universitetssjukehus, FoU-enheten for psykisk helse, 3. etasje F-bygg.

Foreleser/kursleder:

Eva Tideman, FD, leg psykolog, universitetslektor. Spesialist i klinisk psykologi och neuropsykologi, ansvarlig for svensk oversettelse og tilpasning av WPPSI-R, WPPSI-III, WISC-IV, Beck Ungdomsskalor, ABAS-II samt Vinelands skala for adaptivt beteende.

Godkjenning:

Kurset er godkjent av Norsk Psykologforening som 14 timers fritt spesial-kurs og som 14 timers vedlikeholdsaktivitet. Det er nødvendig å delta begge kursdagene for å få kurset godkjent.

Innhold:

Administrasjon og tolkning av WAIS-IV. Se nærmere beskrivelse nedenfor.

Påmelding og praktisk informasjon:

Bruk elektronisk påmeldingsskjema nedenfor. Kursavgiften er kr 2 000,- og inkluderer kursmateriell og enkel servering (kaffe/te og lunsj).

Påmeldingsskjema.

18.08.2017-01.12.2017
Jan Johnsens gate 12
Stavanger Universitetssjukehus, FoU-enheten for psykisk helse, 3. etasje i F-bygg.

Arrangør
Klinikk psykisk helsevern voksne, Klinikk psykisk helsevern barn, unge og rusavhengige, FoU-enheten psykisk helsevern

Berit Lode Helland, tlf 51 51 56 25, e-post berit.lode.helland@sus.no

berit.lode.helland@sus.no