WiseAge-festivalen 2019

Konferanse, 20.05.2019-21.05.2019, SESAM

 
WiseAge-festivalen 2019 blir arrangert 20. - 24. mai.
WiseAge-festen er mandag 20. mai i Stavanger Forum.

WiseAge skal være for de over 65 år som ønsker å delta eller bidra i samfunnsdebatten, med håp om å få et bredt utvalg av befolkningen.  Det er derfor opprettet «Alder Samfunn Kunnskap (ASK)! Spør den det gjelder,» som er en database over brukere sitt syn på forsknings- og samfunnsspørsmål og hvordan den enkelte ønsker å involvere seg i WiseAge. Det arbeides systematisk at WiseAge medlemmene skal få mulighet til å ha innflytelse på arbeidet som blir gjort i WiseAge og på SESAM. Det er derfor etablert et eget brukerråd og erfaringspanel.

WiseAge ønsker å skape en bevegelse omkring spørsmålet knyttet til et aldrende samfunn. Vi ønsker å få flest mulig involvert i forskning for å bidra med å skape samfunnsendringer. Vi ønsker å stimulere og inspirere næringslivet til å utvikle nye løsninger med utgangspunkt i forskningen. Vi ønsker å synliggjøre at alle eldre er verdifulle ressurser og kan bidra på forskjellig nivå. Vi vil skape en bevegelse som gjennom forskning og kunnskap utfordrer hva det vil si å bli og å være gammel.

WiseAge-festen er åpen for alle interesserte. Les her for detaljert program.

Når og hvor

Dato
20.05.2019-21.05.2019 
Klokkeslett
08:00-16:00
Sted
Stavanger Forum
 
Arrangør
SESAM - Regionalt kompetansesenter for eldremedisin og samhandling
 
Mer informasjon
Mer info om WiseAge-festivalen  
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.