Stavanger 10.12.mars 2020

NFSS årskonferanse

NFSS har den glede av å invitere deg/ dere til NFSS årskonferanse i Stavanger i mars 2020.
NFSS: Nettverk: Funksjonshemmede, seksualitet og samliv.

​Konferansen er nr 22 i rekken, og vi er stolte av at NFSS har klart seg gjennom alle disse årene. Konferansen blir avholdt på nyrenoverte Radisson Blue Atlantic Hotell.

Facebook gruppe/ NFSS hjemmesiden

Facebookgruppen er foreløpig en lukket gruppe som du kan finne her: NFSS - Nettverk: Funksjonshemmede, seksualitet og samliv.

Hjemmesiden til NFSS finner du her: NFSS.no

Om innhold under konferansen:

Forelesinger legges opp for å ivareta alle profesjoner, der man har noe felles og noe vil være parallelle sesjoner. Parallelle sesjoner er også for å ivareta de som ikke har arbeidet med fagfeltet så lenge, men også mer forskningsbaserte forelesninger for de som har vært med en stund.

Styret i NFSS anbefaler de som er forholdsvis nye i nettverket eller ny i fagfeltet å dra på parallellsesjon med Heidi Solvang tirsdag 10.03.20.

Parallellsesjon med Hedda S. Lervold og Inger Marie Jørgensen anbefales for de som har deltatt en stund, og som er i Habilitering HF.

Målgrupper:

Alle som arbeider innen; Habilitering, Statens Barnehus, politi, psykiatri, Smiso, skoler, rehab, somatikk, omsorgstjeneste, hjemmetjeneste, helsetjeneste, studenter, brukerorganisasjoner og alle andre interesserte.

Spørsmål vedrørende påmelding og konferansen kan rettes til:

Leder i NFSS, Frode Skjelstad: Spesialisert Habilitering, Sunnmøre.
Tlf: 46 76 11 63. Epost: frode.skjelstad@helse-mr.no
Påmeldingsansvarlig: Marit Lomundal :

Marit.Synnove.Strand.Lomundal@nordlandssykehuset.no

ELEKTRONISK PÅMELDING

PÅMELDING KLIKK HER. Du vil motta epost med bekreftelse for påmelding.