Seksjon rehabilitering Eigersund

Seksjon rehabilitering Eigersund holder til i utkanten av Egersund sentrum. Vi har en døgnbasert rehabiliteringsavdeling og poliklinisk virksomhet.

Les mer om Seksjon rehabilitering Eigersund

Seksjon rehabilitering Eigersund

Helse@hjemme

Helse@Hjemme er et innovasjonsprosjekt som bygger videre på erfaringene som KOLS-kofferten har gitt.

Les mer om helse@hjemme

Terapiavdelingen

Fysioterapeutene kartlegger fysisk funksjon ved hjelp av observasjon, kliniske tester og eventuelt standardiserte verktøy. Trening og behandling er rettet mot optimal mestring av sykdom og gjenvinning av høyest mulig funksjonsnivå ut fra forutsetningene. Fysioterapeutene tilbyr også poliklinisk vurdering og behandling til pasienter med håndskader og lungeproblematikk. Vi har tilbud om treningsgruppe for personer som har gjennomgått hjertesykdom. Deltagelse i gruppa krever legehenvisning.

Ergoterapeuten har som mål å fremme mestring av dagliglivets gjøremål, bidrar med trening i daglige aktiviteter, formidling av tekniske hjelpemidler og tilrettelegging av utstyr og omgivelser, inkludert bolig.

Klinisk ernæringsfysiolog kartlegger og vurderer ernæringsstatus og utarbeider individuell ernæringsplan for pasienter som har særskilte ernæringsbehov. Iverksetting av ernæringsbehandling og oppfølging av ordinerte tiltak skjer i samarbeid med annet helsepersonell.

Sosionomen gir pasienter og pårørende råd og veiledning i økonomiske, sosiale og juridiske problemstillinger som oppstår ved sykdom og skade. Sosionomen gir praktisk hjelp til å søke eller ta kontakt med ulike instanser utenfor sykehuset. Ved behov gis det hjelp til oppfølging i hjemkommunen og undervisning og veiledning for pasienter og pårørende.

Fysioterapeuter: 51 51 20 10/51 51 20 11 | Ergoterapeut: 51 51 20 22 | Klinisk ernæringsfysiolog: 51 51 20 91 | Sosionom: 51 51 20 91

Kontakt

Oppmøtested
Med bil:
Vi holder til på Lagård, en times kjøring med bil fra Stavanger. Vi har gratis parkering for besøkende.
Med tog:
Det tar ca en time med tog fra Stavanger, og femten minutter å gå fra togstasjonen.
Med buss:
Stavangerekspressen stopper ved riksvei 42, 200 meter fra hovedinngangen.
Telefon
51 51 20 01

Kjøreanvisning Seksjon rehabilitering Eigersund

​Fra Stavanger - Rv.44, Jærveien. Før jernbanebroen, ta av til venstre. Se skilt. Følg Kvidafjellveien og ta inn på Sjukehusveien.

Fra Stavanger/Kristiansand - E39. Ta av ved Krossmoen, følg Rv.42 mot Egersund. Du varsles om avkjøring til sjukehuset ca. 200 meter før selve avkjøringen. Kjør under jernbanelinjen og sving mot venstre inn på Sjukehusveien. Kommer du med høy lastebil eller buss må du fortsette til neste avkjøring ved Kvellurveien. Denne avkjøringen er også skiltet.

Fotgjengere fra togstasjonen anbefales å gå langs Krossmoveien. Ta av ved Kvellurveien, følg Lagårdsveien, ta inn på Sjukehusveien og så ta av ved Jonstibekkveien som leder opp til sjukehuset.

Tog

​Våland
Nærmeste togstasjon er Paradis stasjon. Denne ligger om lag én kilometer fra hovedbygget.

Seksjon rehabilitering Eigersund og Dalane DPS
Seksjon rehabilitering Eigersund og Dalane DPS ligger om lag en times kjøring fra Stavanger. Nærmeste togstasjon er Egersund stasjon. Fra sentrum kan du ta buss eller drosje.

Se Kolumbus eller nettbuss for ruter og rutetider.

Praktisk informasjon

Internett/wifi

​Det trådløse nettverket er gratis for pasienter, pårørende og besøkende. ​​Se etter gjest.ihelse.net på din mobil eller datamaskin.

Passord på SMS

Du som ønsker å bruke internett blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det. Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding.

Tilgangen du får til internett varer i 24 dager før du trenger å be om nytt brukernavn og passord.

Årsaken til innlogging er krav til sikkerhet i sykehusnettverket og er samme type løsning som finnes på flyplasser og​ hotell.

Røykfritt sykehus

​Alle sykehusområdene i Helse Stavanger er røykfrie. Det er likevel laget noen røykeområder som pasienter kan bruke. Disse områdene er merket.
Røyking utenfor sykehusets innganger er ikke tillatt, med unntak av ett område utenfor hovedinngangen. Her er det satt opp et eget røykeskur.
Vi ber om at røykeforbudet blir respektert av hensyn til pasienter. Det er en utfordring at mange stiller seg utenfor inngangene og røyker. Dette gjør det vanskelig for alle de som ikke tåler tobakksrøyk. Vis hensyn!​​​
Røykfritt sykehus handler om å gi de ansatte et trygt arbeidsmiljø, beskytte pasienter, besøkende og ansatte fra tobakksrøyk, og gi hjelp til ansatte og pasienter så de kan slutte å røyke.​

Egersund poliklinikkhttps://helse-stavanger.no/avdelinger/hode-og-halsklinikken/avdeling-for-rehabilitering/avdeling-for-fysikalsk-medisin-og-rehabilitering/seksjon-rehabilitering-eigersund/egersund-poliklinikkEgersund poliklinikk
Rehabiliteringsavdelingen Eigersundhttps://helse-stavanger.no/avdelinger/hode-og-halsklinikken/avdeling-for-rehabilitering/avdeling-for-fysikalsk-medisin-og-rehabilitering/seksjon-rehabilitering-eigersund/rehabiliteringsavdelingenRehabiliteringsavdelingen Eigersund


Fant du det du lette etter?

Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.