Seksjon for behandlingshjelpemidler

Vi formidler og låner ut behandlingshjelpemidler og forbruksmateriell til pasienter som får utstyr med seg hjem etter opphold på sykehuset eller poliklinikk.

Les mer om Seksjon for behandlingshjelpemidler

Seksjon for behandlingshjelpemidler

Kontakt

Oppmøtested
Avdelingen er lokalisert i Bekkefaret. Inngang til høyre for Coop Prix, i samme bygg.
Besøkstider
mandag - onsdag 1000-1400
torsdag Stengt
fredag 1000-1400
lørdag - søndag Stengt
Telefon
51 51 34 21
mandag - fredag 0900-1400
E-post

Buss

​Det er flere busstopp langs med sykehusets område, både i Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate, Fylkeslege Ebbells gate og Ullandhaugveien.
Ved hovedinngangen, inngang 2, inngang 6 og i hovedinngangen ved Psykiatrisk divisjon står det sanntidsskjermer der du kan se når bussene kommer og går.

Pasientreiser

​Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, kan du ha rett på å få dekket nødvendige utgifter til reise.

Ta kontakt med Pasientreiser på telefon 05515 hvis du skal bestille reise eller har spørsmål.

https://helse-stavanger.no/avdelinger/pasientreiser/om-pasientreiser

Praktisk informasjon

Røykfritt sykehus

​Alle sykehusområdene i Helse Stavanger er røykfrie. Det er likevel laget noen røykeområder som pasienter kan bruke. Disse områdene er merket.
Røyking utenfor sykehusets innganger er ikke tillatt, med unntak av ett område utenfor hovedinngangen. Her er det satt opp et eget røykeskur.
Vi ber om at røykeforbudet blir respektert av hensyn til pasienter. Det er en utfordring at mange stiller seg utenfor inngangene og røyker. Dette gjør det vanskelig for alle de som ikke tåler tobakksrøyk. Vis hensyn!​​​
Røykfritt sykehus handler om å gi de ansatte et trygt arbeidsmiljø, beskytte pasienter, besøkende og ansatte fra tobakksrøyk, og gi hjelp til ansatte og pasienter så de kan slutte å røyke.​
 • Bruksmanualer

  Hvis du ikke finner det du leter etter i form av bruksmanual til ditt apparat, vennligst ta kontakt med Seksjon for behandlingshjelpemidler.

 • Til rekvirenter

  Utstyr det kan søkes om hos Seksjon for behandlingshjelpemidler

 • Informasjon vedrørende utlån

  Det ligger til grunn noen kriterier for å få utlånt medisinsk teknisk utstyr hos Seksjon for behandlingshjelpemidler. Det er kun legespesialister ved sykehuset som kan søke om behandlingshjelpemidler, og ikke fastlegen. Nedenfor kan du finn...

 • Informasjon for pasienter

  BHM har ansvar for medisinsk teknisk utstyr og tilhørende forbruksmateriell til pasienter som bor hjemme eller i kommunal institusjon. Tilbudet gjelder pasienter som er folkeregistrert i Rogaland som tilhører Helse Stavanger.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.