Lysbehandlingsavdelingen

I lysavsnittet får man behandlet ulike hudsykdommer som responderer på ulike ultra violett stråling. Vi har UVB, UVB-TL01, UVB/UVA kombinasjonsboks samt andre kombinasjonsbehandlinger. Det er egne åpningstider i høytider og sommertid.

Les mer om Lysbehandlingsavdelingen

Lysbehandlingsavdelingen

Viktige momenter når du skal komme til lysbehandling hos oss:

Gi beskjed dersom du ikke kan komme til avtalt tid hos legen. Ikke la verdisaker ligge lett tilgjengelig i omkledningsboksen, ta dette med deg i lommen på morgenkåpen. Husk å tømme skapet ditt for personlige eiendeler etter endt behandling, disse vil ellers bli kastet.

Kontakt

Oppmøtested
Siste oppmøtetid før behandling er 30 minutter før stengetid.
Telefon
Ekspedisjonen huavdelingen 51513010

Buss

​Det er flere busstopp langs med sykehusets område, både i Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate, Fylkeslege Ebbells gate og Ullandhaugveien.
Ved hovedinngangen, inngang 2, inngang 6 og i hovedinngangen ved Psykiatrisk divisjon står det sanntidsskjermer der du kan se når bussene kommer og går.

Pasientreiser

​Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, kan du ha rett på å få dekket nødvendige utgifter til reise.

Ta kontakt med Pasientreiser på telefon 05515 hvis du skal bestille reise eller har spørsmål.

https://helse-stavanger.no/avdelinger/pasientreiser/om-pasientreiser

Praktisk informasjon

Røykfritt sykehus

​Alle sykehusområdene i Helse Stavanger er røykfrie. Det er likevel laget noen røykeområder som pasienter kan bruke. Disse områdene er merket.
Røyking utenfor sykehusets innganger er ikke tillatt, med unntak av ett område utenfor hovedinngangen. Her er det satt opp et eget røykeskur.
Vi ber om at røykeforbudet blir respektert av hensyn til pasienter. Det er en utfordring at mange stiller seg utenfor inngangene og røyker. Dette gjør det vanskelig for alle de som ikke tåler tobakksrøyk. Vis hensyn!​​​
Røykfritt sykehus handler om å gi de ansatte et trygt arbeidsmiljø, beskytte pasienter, besøkende og ansatte fra tobakksrøyk, og gi hjelp til ansatte og pasienter så de kan slutte å røyke.​

Åpningstider Lysbehandlingsavdelingen

​Åpningstider fra 15. August 2016

Mandag: 07.00 - 16.00

Tirsdag: 07.30 - 15.00

Onsdag: 07.00 - 16.00   (stengt 11.30 - 12.30 )

Torsdag: 07.30 - 15.00

Fredag: 07.00 - 16.00
.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.