Poliklinikk for seksuelt overførbare infeksjoner

Poliklinikken er åpen for alle. Vi tilbyr rådgivning, undersøkelse og behandling av seksuelt overførbare infeksjoner som klamydia, mykoplasma, gonoré, syfilis, hiv og hepatitt. Det er gratis - og du trenger ingen henvisning fra fastlegen din for å komme til oss, men du må bestille time.

Menn som har sex med menn tilbys utvidet undersøkelse, hepatitt B vaksine, HIV hurtigtest ved behov samt vurdering for preeksposisjonsprofylakse mot HIV (PrEP).

Oppmøtested

Du finner oss i andre etasje i Prix-bygget. Ring oss for timebestilling. Åpningstider: Tirsdag,onsdag, torsdag. Ring for timebestilling 0800-1400

Besøkstider
tirsdag Tre tirsdager i måneden: 16.30-21.00
onsdag - torsdag 08.00-15.00
91 58 02 41
mandag - fredag 08.00-14.00
Postboks 8100, 4068 Stavanger
Hjalmar Johansens gate 2
Hjalmar Johansens gate 2, 4019 Stavanger(Kart)

Buss

​Det er flere busstopp langs med sykehusets område, både i Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate, Fylkeslege Ebbells gate og Ullandhaugveien.
Ved hovedinngangen, inngang 2, inngang 6 og i hovedinngangen ved Psykiatrisk divisjon står det sanntidsskjermer der du kan se når bussene kommer og går.

Pasientreiser

​Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, kan du ha rett på å få dekket nødvendige utgifter til reise.

Ta kontakt med Pasientreiser på telefon 91505515 eller på helsenorge.no hvis du skal bestille reise eller har spørsmål.

Koronavirusutbruddet: Midlertidig rettighetsendring for pasientreiser

Du får nå dekket egen bil med tilleggsutgifter når du skal til eller fra behandling.

​Koronavirus: Timeavtale eller på besøk hos oss?

Vi har besøkskontroll på sykehuset. Dette gjør vi for å redusere risikoen for smitte blant pasienter og helsepersonell.

Les mer om hvordan du går frem hvis du har timeavtale eller skal på besøk hos oss.

Internett/wifi

​Det trådløse nettverket er gratis for pasienter, pårørende og besøkende. ​​Se etter gjest.ihelse.net på din mobil eller datamaskin.

Passord på SMS

Du som ønsker å bruke internett blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det. Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding.

Tilgangen du får til internett varer i 24 dager før du trenger å be om nytt brukernavn og passord.

Årsaken til innlogging er krav til sikkerhet i sykehusnettverket og er samme type løsning som finnes på flyplasser og​ hotell.

Selvtest

​Har du ingen plager, men ønsker sjekk for seksuelt overførbare sykdommer? Da kan du ringe oss for avtale om selvtest.

Timeavtale

​For timeavtale må du ringe oss på telefon 915 80 241. For behandling for kjønnsvorter trenger du henvisning fra fastlege.

Toalettbesøk

Når du skal testes hos oss, må det ha gått minst to timer siden forrige toalettbesøk.