Poliklinikk for seksuelt overførbare infeksjoner

Poliklinikken er åpen for alle. Vi tilbyr rådgivning, undersøkelse og behandling av seksuelt overførbare infeksjoner (SOI) gratis - og du trenger ingen henvisning fra fastlegen din for å komme til oss.

Les mer om Poliklinikk for seksuelt overførbare infeksjoner

Poliklinikk for seksuelt overførbare infeksjoner

Husk!

For timeavtale må du ringe oss på telefon 915 80 241
For behandling for kjønnsvorter trenger du henvisning fra fastlege.

Når du skal testes hos oss, må det ha gått minst to timer siden forrige toalettbesøk.

Har du ingen plager, men ønsker sjekk for SOI? Da kan du ringe oss for avtale om selvtest.

Vi tilbyr undersøkelser for chlamydia, mycoplasma, gonoré, syfilis, hiv, hiv (hurtigtest), hepatitt.

Oppmøtested

Du finner oss i andre etasje i Prix-bygget.

Åpningstider:
Tirsdag 16.30-21.00
Onsdag 08.00-15.00
Torsdag 08.00-15.00

Logg inn for å endre time

mandag - fredag 08.00-14.00

Buss

​Det er flere busstopp langs med sykehusets område, både i Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate, Fylkeslege Ebbells gate og Ullandhaugveien.
Ved hovedinngangen, inngang 2, inngang 6 og i hovedinngangen ved Psykiatrisk divisjon står det sanntidsskjermer der du kan se når bussene kommer og går.

Pasientreiser

​Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, kan du ha rett på å få dekket nødvendige utgifter til reise.

Ta kontakt med Pasientreiser på telefon 05515 hvis du skal bestille reise eller har spørsmål.

Røykfritt sykehus

​Alle sykehusområdene i Helse Stavanger er røykfrie. Det er likevel laget noen røykeområder som pasienter kan bruke. Disse områdene er merket.
Røyking utenfor sykehusets innganger er ikke tillatt, med unntak av ett område utenfor hovedinngangen. Her er det satt opp et eget røykeskur.
Vi ber om at røykeforbudet blir respektert av hensyn til pasienter. Det er en utfordring at mange stiller seg utenfor inngangene og røyker. Dette gjør det vanskelig for alle de som ikke tåler tobakksrøyk. Vis hensyn!​​​
Røykfritt sykehus handler om å gi de ansatte et trygt arbeidsmiljø, beskytte pasienter, besøkende og ansatte fra tobakksrøyk, og gi hjelp til ansatte og pasienter så de kan slutte å røyke.​

Klamydiabehandlinghttps://helse-stavanger.no/behandlinger/klamydiabehandlingKlamydiabehandlingKKlamydia - behandlingKlamydia - behandlingKlamydia - behandlingKlamydia - behandling