Ruspoliklinikk ung Sandnes

Vi gir gratis tilbud om tverrfaglig spesialisert behandling til unge voksne mellom 15 og 30 år med rus- og avhengighetsproblemer (alkohol, tabletter, illegale rusmidler i tillegg til spilleavhengighet og anabole steroider). Felles for våre pasienter er at de står i fare for å utvikle, har eller har hatt en rusmiddelavhengighet.

Les mer om Ruspoliklinikk ung Sandnes

Ruspoliklinikk ung Sandnes

RuPo Sandnes (Ruspoliklinikk ung Sandnes) er et frivillig hjelpetiltak, og du må selv ønske å gå hit. Vi ønsker og jobber for best mulig samarbeid med pårørende, så ikke nøl med å ta kontakt med oss! Siden vi er en del av spesialisthelsetjenesten, må alle ha en henvisning fra fastlege, sosialkontoret eller barnevernet. Tilbudet er gratis og alle som jobber her har taushetsplikt.

Hos oss jobber fagfolk med ulik bakgrunn: psykologer, sosionomer, psykiater, barnevernspedagoger og familieterapeuter. Vi inkluderer pårørende og sosiale nettverk i tilbud om pårørendesamtaler, flerfamiliegrupper, familiesamtaler, barnesamtaler og nettverksmøter.

Vi tilbyr individualsamtaler, par/familiesamtaler og samtaler med pårørende. Vi tilbyr også samtaler med pasientenes barn. Dette gjøres fordi vi vet at det kan være en stor belasting å være pårørende til rusmisbrukere. Vi har også ansvaret for å søke personer inn til langtidsbehandling ved ulike behandlingsinstitusjoner for rusavhengige.

Leder: Mette Idsøe

Tidlig intervensjon

Ruspoliklinikk ung Sandnes ønsker å ha fokus på tidlig intervensjon, og vi oppfordrer foreldre/pårørende og de som kommer i kontakt med ungdom med rus og psykiske lidelser til å henvise så tidlig som mulig - da prognosene for bedring er større jo tidligere de negative mønstre får snudd.

Ruspoliklinikk ung Sandnes dekker kommunene: Sandnes, Sola, Klepp, Gjesdal, Forsand, Time, Hå, Bjerkreim, Egersund, Sokndal og Lund. Med geografisk nedslagsfelt sør til Egersund tilbyr to behandlere ved Sandnes polikliniske samtaler ved Dalane DPS en dag per uke.

Kontaktinformasjon

Oppmøtested

Julie Eges gt 6, 4306 Sandnes
2. etasje i Amfi Vågen, inngang fra Julie Eges Gate.

Telefon
51 51 41 70
Kl 08.00 - 15.30
E-post
Postadresse

Ruspoliklinikk ung Sandnes

Helse Stavanger HF
Postboks 8100
4068 Stavanger

Julie Eges gt 6
Besøksadresse
Julie Eges gt 6, 4306 Sandnes(Kart)

Praktisk informasjon

​Koronavirus: Timeavtale eller på besøk hos oss?

Vi har besøkskontroll på sykehuset. Dette gjør vi for å redusere risikoen for smitte blant pasienter og helsepersonell.

Les mer om hvordan du går frem hvis du har timeavtale eller skal på besøk hos oss.

Videokonsultasjonhttps://helse-stavanger.no/behandlinger/videokonsultasjonVideokonsultasjonVVideokonsultasjonVideokonsultasjonVideokonsultasjonVideokonsultasjon
Videokonsultasjon via helsenorge.nohttps://helse-stavanger.no/behandlinger/videokonsultasjon-via-helsenorgenoVideokonsultasjon via helsenorge.noVVideokonsultasjon, helsenorge.noVideokonsultasjon, helsenorge.noVideokonsultasjon, helsenorge.noVideokonsultasjon, helsenorge.no

Fant du det du lette etter?