Ruspoliklinikk ung Stavanger

Vi gir gratis behandling til mennesker mellom 15 og 30 år med rusproblemer og utfordringer med psykisk helse, pengespill, og anabole steroider.

Les mer om Ruspoliklinikk ung Stavanger

Ruspoliklinikk ung Stavanger

Hva er Rupo Stavanger?

Rupo Stavanger er en poliklinikk. Det betyr at pasientene våre lager avtaler med sin behandler på dagtid i ukedagene. Behandlingen kan handle om mye forskjellig ut fra hva du trenger hjelp med.

På Rupo Stavanger jobber det folk med kompetanse på sosiale, psykologiske og medisinske områder. Vi kan hjelpe deg med dine utfordringer - som kan handle om rus, avhengighet, psykisk helse, medisinbruk, vanskelige erfaringer, ditt sosiale nettverk, skole og utdanning. Vårt mål er at du skal kunne jobbe mot det livet du selv ønsker, selv om du har forskjellige utfordringer. Det skal vi jobbe sammen med deg om.

Vi kan også hjelpe deg med å få behandling i en institusjon. Det betyr at du bor sammen med andre pasienter hele døgnet i en periode der du får hjelp med mange områder i livet.

Hvem kan få behandling hos oss?

Vi gir behandlingstilbud til folk som bor i:

  • Stavanger
  • Randaberg
  • Kvitsøy
  • Rennesøy
  • Finnøy
  • Hjelmeland
  • Strand

Hva består behandlingen av?

Rupo Stavanger tilbyr samtaler, enten mellom deg og behandleren din - eller sammen med dine pårørende eller andre personer som er viktige for deg. Vi kan også ha samtaler med barna dine.

Samarbeidspartnere

Vi samarbeider tett med K46 i Stavanger kommune. Vi jobber også i Stavanger fengsel, på avdelingen som heter Rusmestringsenheten.

Nettsider med informasjon om tjenester for de som har utfordringer med psykisk helse og rusbruk

Informasjon om Stavanger universitetssjukehus sine tilbud til mennesker med utfordringer knyttet til psykisk helse og rusbruk (helse-stavanger.no) Pårørendesenteret (pårørendestavanger.no) N.K.S. veiledningssenter (sanitetskvinnene.no) A-larm: bruker og pårørendeorganisasjon (a-larm.no) Oversikt tilbud for mennesker som har rus og psykisk helse utfordringer (helse-stavanger.no)

Stavanger kommune informasjon om tilbud for mennesker og pårørende som har utfordringer med psykisk helse og rusbruk  (stavanger.kommune.no) K46 nettside (stavanger.kommune.no) Helse Vest sin rusforskningsavdeling (korfor.no) Kompetansesenter rus, Region vest (korus-stavanger.no)

Kontaktinformasjon

Oppmøtested

Hovedinngang klinikk psykisk helse, ta til venstre, gå til endes og ta to trapper opp. Avdelingen ligger i andre etasje i F-bygget.

Besøkstider
mandag - søndag 08.00-15.30
Telefon
51 51 51 40
mandag - fredag 08.00-15.00
E-post
Postadresse
Ruspoliklinikk ung Stavanger, pb. 8100, 4068 Stavanger.
Jan Johnsens gate 12
Besøksadresse
Jan Johnsens gate 12(Kart)
4011 Stavanger

Buss

​Det er flere busstopp langs med sykehusets område, både i Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate, Fylkeslege Ebbells gate og Ullandhaugveien.
Ved hovedinngangen, inngang 2, inngang 6 og i hovedinngangen ved Psykiatrisk divisjon står det sanntidsskjermer der du kan se når bussene kommer og går.

Kart

Parkering Våland

Parkeringshus
Parkeringshuset ligger under St. Svithun Hotell, og har 349 parkeringsplasser. Disse er forbeholdt besøkende til Stavanger universitetssjukehus og hotellet.

Korttidsparkering
Det er mulighet for korttidsparkering ved hovedinngangen (max 15 min). ​

Parkering for bevegelseshemmede
Utenfor hovedinngangen (inngang 1) er det fire parkeringsplasser som er forbeholdt bevegelseshemmede.

​Parkering for langtidspårørende
Pårørende må betale full parkeringsavgift de tre første døgnene, deretter vil du kunne å kjøpe parkeringstillatelse til redusert pris.

Ladestasjon for el-bil
Besøkende med el-bil parkerer i parkeringshuset under pasienthotellet, og betaler​ som vanlige gjester.

Les mer om parkering (sus.no/parkering)

Tog

​Våland
Nærmeste togstasjon er Paradis stasjon. Denne ligger om lag én kilometer fra hovedbygget.

Se Kolumbus eller nettbuss for ruter og rutetider.

Praktisk informasjon

​Koronavirus: Timeavtale eller på besøk hos oss?

Vi har besøkskontroll på sykehuset. Dette gjør vi for å redusere risikoen for smitte blant pasienter og helsepersonell.

Les mer om hvordan du går frem hvis du har timeavtale eller skal på besøk hos oss.

Internett/wifi

​Det trådløse nettverket er gratis for pasienter, pårørende og besøkende. ​​Se etter gjest.ihelse.net på din mobil eller datamaskin.

Slik får du tilgang:

Koble deg til i nettleseren din. Nettverket heter gjest.ihelse.net. Du blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det. Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding. Tilgangen varer i 24 dager.

Videokonsultasjonhttps://helse-stavanger.no/behandlinger/videokonsultasjonVideokonsultasjonVVideokonsultasjonVideokonsultasjonVideokonsultasjonVideokonsultasjon

Fant du det du lette etter?