Kurs fra klinikkene for psykisk helsevern

Vi har et bredt kurstilbud både for ansatte og for eksterne samarbeidspartnere. Kurstilbudet følger et fast definert årshjul og de fleste kursene er åpne for eksterne deltakere.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål vedrørende våre kurs, kan du kontakte FoU-enheten på telefon 51 51 56 25/51 51 52 36/51 51 52 33.

Ønsker du å motta informasjon om våre kurs på e-post? Gi beskjed til berit.lode.helland@sus.no

Mer informasjon om kurstilbudet vårt finnes i vedleggene nedenfor:

Se i oversikten nedenfor for detaljert informasjon om det enkelte kurs.

• 31.1 onsdag
    Kurs i Motiverende Intervju (MI)

Kurset går over totalt 3 dager (2 dager + 1 oppfølgingsdag) og inngår i vår obligatoriske opplæringspakke for nyansatte individualterapeuter og som dybdekurs for miljøterapeuter, men er også åpent for eksterne deltakere ved ledig kapasitet.

• 27.2 tirsdag
    SCID-1 kurs

Kurset inngår i obligatorisk opplæringspakke for nyansatte psykologer og leger i spesialisering ved klinikker for psykisk helse i Stavanger Universitetssjukehus, men er også åpent for andre ved ledig kapasitet.

• 5.4 torsdag
    Vårguru 2018: Integrativ praksis i psykoterapi

Dette er det fjerde seminaret i arrangementserien "Vårguru" i regi av Klinikker for psykisk helsevern ved Stavanger Universitetssjukehus. Serien er et årlig arrangement som skal inspirere klinikere i deres psykoterapeutiske arbeid.

• 19.4 torsdag
    Førstehjelp ved selvmordsfare

Kurset ”Førstehjelp ved selvmordsfare” er et praktisk, tverrfaglig kurs hvor deltakerne lærer å tyde faresignaler og gripe inn i tilfelle akutt selvmordsfare.