Kurs fra klinikkene for psykisk helsevern

Vi har et bredt kurstilbud både for ansatte og for eksterne samarbeidspartnere. Kurstilbudet følger et fast definert årshjul og de fleste kursene er åpne for eksterne deltakere.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål vedrørende våre kurs, kan du kontakte FoU-enheten på telefon 51 51 56 25/51 51 52 36/51 51 52 33.

Ønsker du å motta informasjon om våre kurs på e-post? Gi beskjed til berit.lode.helland@sus.no

Mer informasjon om kurstilbudet vårt finnes i vedleggene nedenfor:

Årshjul - kurstilbud Kursmodell - nyansattkurs Kurstilbud fordelt på faggrupper Kurs med godkjenninger

Se i oversikten nedenfor for detaljert informasjon om det enkelte kurs.

• Tirsdag 28.01.
    Diagnostisering og risikovurdering - psykisk helse

Klinikker for psykisk helsevern ved Stavanger Universitetssjukehus arrangerer 2 ganger årlig en kursdag om diagnostikk og risikovurdering.

• Onsdag 29.01.
    Standard utredningspakke psykisk helse - introduksjonsdag

Kurset inngår i fast opplæringsprogram for nyansatte individualterapeuter ved klinikker for psykisk helsevern, men er også åpent for eksterne deltakere.

• Fredag 21.02.
    WAIS-IV kurs for psykologer

Stavanger Universitetssjukehus arrangerer kurs i WAIS-IV for psykologer. Kurset går over to dager hvor det er meningen at man jobber med stoffet mellom kursdagene.

• Torsdag 26.03.
    SCID-5 kurs

Stavanger Universitetssjukehus arrangerer kurs i SCID-5 for leger, psykologer og andre individualbehandlere. Kurset går over 2 dager.

• Tirsdag 21.04.
    ECT history and current use

Klinikk psykisk helsevern for voksne inviterer til en fagdag om ECT med professor Alexander Sartorius med tittelen "ECT history and current use".

• Mandag 27.04.
    Førstehjelp ved selvmordsfare

Kurset ”Førstehjelp ved selvmordsfare” er et praktisk, tverrfaglig kurs hvor deltakerne lærer å tyde faresignaler og gripe inn i tilfelle akutt selvmordsfare.