Kurs fra klinikkene for psykisk helsevern

Vi har et bredt kurstilbud både for ansatte og for eksterne samarbeidspartnere. Kurstilbudet følger et fast definert årshjul og de fleste kursene er åpne for eksterne deltakere.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål vedrørende våre kurs, kan du kontakte FoU-enheten på telefon 51 51 56 25/51 51 52 36/51 51 52 33.

Ønsker du å motta informasjon om våre kurs på e-post? Gi beskjed til berit.lode.helland@sus.no

Mer informasjon om kurstilbudet vårt finnes i vedleggene nedenfor:

Årshjul - kurstilbud Kursmodell - nyansattkurs Kurstilbud fordelt på faggrupper Kurs med godkjenninger

Se i oversikten nedenfor for detaljert informasjon om det enkelte kurs.

• Torsdag 13.09.
    Medforskerskole trinn 1-4 i 2018/2019

Stavanger Universitetssjukehus inviterer til Medforskerskole høsten 2018 og våren 2019.

• Torsdag 17.01.
    Kurs i MMPI-2 for psykologer

Som et ledd i vår faste opplæring i utredning og diagnostikk, arrangerer klinikker for psykisk helsevern et to-dagers kurs for psykologer i MMPI-2 (Minnesota Multiphasic Personality Inventory-2).

• Torsdag 04.04.
    Førstehjelp ved selvmordsfare

Kurset ”Førstehjelp ved selvmordsfare” er et praktisk, tverrfaglig kurs hvor deltakerne lærer å tyde faresignaler og gripe inn i tilfelle akutt selvmordsfare.

• PANSS-kurs (Positive and Negative Syndrom Scale)

Som en del av vår faste opplæring i utredning og diagnostikk, arrangerer klinikker for psykisk helsevern ved Stavanger Universitetssjukehus et halvdagskurs i PANSS (Positive and Negative Syndrom Scale). Kurset arrangeres 1 gang årlig i høstsemesteret.

• WAIS-IV kurs for psykologer

Stavanger Universitetssjukehus arrangerer regelmessig kurs i WAIS-IV for psykologer. Kurset går over to dager hvor det er meningen at man jobber med stoffet mellom kursdagene.

• Innføringskurs i miljøterapi

3 dagers kurs som gir en innføring i miljøterapi og viktige miljøterapeutiske faktorer. Kurset arrangeres 2 ganger årlig, i januar/februar og august/september.

• SCID-2: Diagnostikk av pasienter med personlighetsforstyrrelser

Kurset inngår i obligatorisk opplæringspakke for våre psykologer og LIS, men er også åpent for eksterne ved ledig kapasitet.