Kurs fra klinikkene for psykisk helsevern

Vi har et bredt kurstilbud både for ansatte og for eksterne samarbeidspartnere. Kurstilbudet følger et fast definert årshjul og de fleste kursene er åpne for eksterne deltakere.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål vedrørende våre kurs, kan du kontakte FoU-enheten på telefon 51 51 56 25/51 51 52 36/51 51 52 33.

Ønsker du å motta informasjon om våre kurs på e-post? Gi beskjed til berit.lode.helland@sus.no

Mer informasjon om kurstilbudet vårt finnes i vedleggene nedenfor:

Se i oversikten nedenfor for detaljert informasjon om det enkelte kurs.

• 19.9 onsdag
    Mindfulness og terapi

Kompetansegruppen for bruk av mindfulness i klinikker for psykisk helse ved Stavanger Universitetssjukehus har tatt initiativ til en ny workshop om mindfulness og psykisk helse, denne gang ved terapeut og filosof Viggo Johansen.

• 23.11 fredag
    Psykoterapiseminar: Vold

Klinikker for psykisk helsevern, Stavanger Universitetssjukehus inviterer til nytt seminar i serien "Seminars of the Freudian Field in Stavanger".