Kurs fra klinikkene for psykisk helsevern

Vi har et bredt kurstilbud både for ansatte og for eksterne samarbeidspartnere. Kurstilbudet følger et fast definert årshjul og de fleste kursene er åpne for eksterne deltakere.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål vedrørende våre kurs, kan du kontakte FoU-enheten på telefon 51 51 56 25/51 51 52 36/51 51 52 33.

Ønsker du å motta informasjon om våre kurs på e-post? Gi beskjed til berit.lode.helland@sus.no

Mer informasjon om kurstilbudet vårt finnes i vedleggene nedenfor:

Årshjul - kurstilbud Kursmodell - nyansattkurs Kurstilbud fordelt på faggrupper Kurs med godkjenninger

Se i oversikten nedenfor for detaljert informasjon om det enkelte kurs.

• Fredag 21.02.
    WAIS-IV kurs for psykologer

Stavanger Universitetssjukehus arrangerer kurs i WAIS-IV for psykologer. Kurset går over to dager hvor det er meningen at man jobber med stoffet mellom kursdagene.

• Tirsdag 21.04.
    ECT history and current use

Klinikk psykisk helsevern for voksne inviterer til en fagdag om ECT med professor Alexander Sartorius med tittelen "ECT history and current use".

• Torsdag 23.04.
    Vårguru 2020: Metacognitive Interpersonal Therapy

Vårguru 2020 har invitert psykiater og psykoterapeut Giancarlo Dimaggio til Stavanger Universitetssjukehus 23. april for å snakke om "Metacognitive Interpersonal Therapy" med særlig fokus på unnvikende personligetsforstyrrelser.

• Mandag 27.04.
    Førstehjelp ved selvmordsfare

Kurset ”Førstehjelp ved selvmordsfare” er et praktisk, tverrfaglig kurs hvor deltakerne lærer å tyde faresignaler og gripe inn i tilfelle akutt selvmordsfare.