HELSENORGE

Sissel Gran blant talerne under SESAM-festivalen 2021

SESAM-festivalen går av snart av stabelen, og med flere gode navn på programmet ligger alt til rette for flotte arrangement. Vi gleder oss spesielt til at Sissel Gran skal ha en samtale med Arnfinn Fiskå rundt boken «Inni er vi alltid unge» på WiseAge-festen 27. mai. I tillegg vil Sissel Gran ha et eget innlegg om boken på WiseAge-dagen 28. mai, der deler hun sine personlige tanker om aldring.

Begge arrangementene er digitale og åpen for alle. Du kan melde deg på helt gratis på vår festival side: www.sesamfestivalen.no  

Sissel Gran er en av Norges mest kjente psykologer og en foregangsperson innen sitt felt. Hun jobber som parterapeut og coach, samt foreleser og forfatter. Hun utdannet seg fra UiO 1979, og driver for tiden privat praksis i Oslo. Hun er lidenskapelig opptatt av kunnskapsformidling og opplysning, og har skrevet for en rekke nasjonale aviser i en årrekke.

Sissel Gran.jpg

Sissel Gran er en av Norges mest kjente psykologer og en foregangsperson innen sitt felt. Hun jobber som parterapeut og coach, samt foreleser og forfatter.

I 2019 ga hun ut boka "Inni er vi alltid unge". Opplevelsen av egen aldring kan nærmest komme som en overraskelse, sier Sissel Gran. 67 år gammel kjenner hun alderen på kroppen og skjønner at hun nå definitivt er i gruppen «eldre». I "Inni er vi alltid unge", deler hun sine personlige tanker om aldring mens hun beveger seg mot en ny fase i livet.

Sissel Gran er forfatter av flere generelle psykologi- bøker om kjærlighetens dynamikk og om det emosjonelle grunnleggende temaet kjærlighet. I 2005 kom hun med boka “Kjærlighet i hastighetens tid” og i 2007 “Kjærlighetens tre porter”. I 2010 ga hun ut boka “Hekta - på et håp om kjærligheten” skrevet i samarbeid med Nora Skaug, og i 2016 “Det er slutt - historier om løsrivelse”.