HELSENORGE

Sommerhilsen fra SESAM

Vi på SESAM ønsker dere alle en riktig god sommer!

SESAM gjengen

Foto: Marius Harlem

​Denne våren har vært veldig spesiell for oss alle på grunn av koronapandemien som rammet oss med et brak den 13. mars i år. Vi har måttet forholde oss til strenge smitteverntiltak, jobbe hjemmefra, alle møtene ble virtuelle og vi måtte utsette alle kurs og konferanser.

Men på tross av alle utfordringene har vi levert inn fem søknader; to til Stiftelsen DAM og tre til Norges Forskningsråd (NFR). Foreløpig har Lise Birgitte og Martha med Ingelin som prosjektleder, fått tilslag fra DAM på pilotprosjektet RoboCare. 27-31. juli 2020 går Alzheimer's Association International Conference (AAIC20) konferansen av stabelen der Dag Årsland og Audun Vik-Mo fra SESAM bidrar. I år blir konferansen arrangert virtuelt, og alle som vil kan registrere seg og delta gratis. Programmet blir oppdatert jevnlig, så følg med på nettsiden: www.alz.org/aaic/overview.asp.

Mye spennende står også på planen til høsten. Vår kursplan er særdeles omfattende med mange interessante tema. Det blir arrangert ulike nettverkssamlinger og WiseAge stormøte blir i oktober. Den 1. desember gleder vi oss til bursdagsfest, da fyller SESAM 10 år, og det må jo feires!

Tusen takk for det gode samarbeidet med interne og eksterne kontakter!

Sommerlig hilsen fra oss i SESAM