For medarbeidere i Helse Stavanger/Helse Vest

Korona: Digitale opplæringsressurser for medarbeidere

Helse Stavanger tilbyr en rekke kurs og opplæringsmateriell i forbindelse med korona-situasjonen vi nå er i. Her er en oversikt over digitale kurs/forelesninger du som medarbeider kan gjennomføre hjemmefra, uavhengig av om du har jobb-pc eller ikke. Vi gir deg også her en forklaring på hvordan du logger deg på Læringsportalen og kompetanseportalen hjemmefra.

​Alle medarbeidere i Helse Stavanger og Helse Vest må være pålogget i Læringsportalen når de tar digitale kurs. Dette for å få dokumentert at de har tatt kurset.

For deg som ikke er ansatt i Helse Stavanger/Helse Vest

Helse Stavanger har en rekke digitale kurs som er relevante for COVID-19. Medarbeidere som ikke er ansatt i Helse Stavanger kan ta e-læringskurs i Læringsportalen ved å bruke vedlagte link til brukerveiledning.

NB Eksterne brukere som ikke tidligere har hatt et ansettelsesforhold, men som planlegger å begynne i Helse Stavanger MÅ oppgi fødselsnummer (11 siffer) for at ekstern profil skal bli slått sammen med internprofil du automatisk får når du blir ansatt i Helse Stavanger.

De kursene du har tatt som ekstern bruker vil da bli overført til Kompetanseportalen som er et IKT verktøy for medarbeideroppfølging som brukes i hele Helse Vest. Oppgir du ikke fødselsnummer ved registrering av ekstern bruker, er det ikke mulig å overføre kurs fra eksternt profil til intern profil i etterkant.

Her finner du informasjon om e-læring og læringsportalen dersom du ennå ikke har blitt ansatt, trenger midlertidig tilgang til e-læring eller læringsportalen, eller ønsker tilgang til dette hjemmefra.

 
 

Opprett passord i Læringsportalen

Hvis du ønsker å logge deg på fra privat pc, må du logge deg på med brukernavn og passord for å få kursene registrert på deg. Det er da viktig at du kjenner til ditt passord. Du må derfor lage deg et passord i Læringsportalen når du er på jobb/er pålogget slik at du kan gjennomføre kursene hjemmefra etterpå.

Hvordan lage passord og registrere privat epost-adresse i Læringsportalen

Allerede i karantene og ikke tilgang til jobb-pc?

Hvis du ikke kjenner ditt passord i Læringsportalen og ikke har tilgang til jobb-pc slik at du får dette ordnet, må du ta kontakt med Helse Vest IKT for å få passord tilsendt på sms.

Opprett passord i Kompetanseportalen

Dersom du ønsker å logge deg på Kompetanseportalen fra privat PC, må du følge brukerveiledningen for å få tilsendt passord.

Brukerveiledningen for å logge på Kompetanseportalen hjemmefra (PDF)

Opplæringsressurser i Læringsportalen

Vi har noen covid-19-relaterte opplæringsressurser i Læringsportalen. Du må være innlogget i Læringsportalen for å få tilgang på disse.

Tidlig oppdagelse av forverret tilstand

Pandemiopplæring

Pandemiopplæring: Smittevernforelesningved Jorunn Kleiva, Spesialsykepleier, seksjon for pasienttryggleik, HUS

Pandemiopplæring: Respirasjonsforelesningved Anette Storesund, Intensivspl, PHd, Rådgiver, Seksjon for helsetjenesteutvikling, HUS

Pandemiopplæring: Forelesning respirasjonssvikt og oksygenbehandlingved Solfrid Indrekvam (Overlege, Lungeavdelingen, HBE)

CPAP behandling med FLOWsafe 2ved Ove Arne Fondenæs, Overlege Lungeavdelingen, HUS

Relaterte linker


COVID-19 håndbok – dokumentoversikt (alle dokumenter) (EQS)

 

E-læringskurs i sentrale Kompetanseplaner

HST: COVID-19, Smittevern, Basisplan for helsepersonell

HST: COVID-19, Basisplan for helsepersonell (omdisponert og eksternt rekruttert)

HST: COVID-19, Leger (omdisponert og eksternt rekruttert)

HST: COVID-19, Sykepleiere/helsefagarbeidere (omdisponert og eksternt rekruttert)

Fant du det du lette etter?