Bolig for medarbeidere

Helse Stavanger har hybler og leiligheter til leie for fast ansatte og midlertidig ansatte.

Leiligheter til utleie

​Helse Stavanger har 56 toromsleiligheter og en ettromsleilighet til utleie for medarbeidere. Alle er i nærheten av sykehuset.

Tildeling

Medarbeideren sender søknad på eget skjema til forvalter i eiendomsavdelingen.

Hvem får leilighet, og hvor lenge kan man bo?

Alle medarbeidere kan søke om bolig. Det skrives kontrakt for ett år, men med mulighet for forlengelse.

Er leilighetene møblert?

Det finnes i dag et begrenset antall møblerte leiligheter. Toromsleilighetene inneholder ett soverom, stue/kjøkken, bad/WC, gang og bod. Felles vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Alle leilighetene har komfyr og kjøleskap.

Hybler for sommervikarer

Helse Stavanger har hybler til leie for sommervikarer i Gulaksveien 3.

Hvis du ønsker å leie hybel, sender du en søknad til Kundesenteret på kunde@sus.no . Søknaden må inneholde:

• Navn
  • Postnummer/-sted
  • Avdeling
  • Fødselsdato
  • Dato du ønsker å leie fra/til

Tilgjengelighet
Hyblene kan leies i tidsrommet 22. juni til 17. august.

Leien er kr 800 per uke (inkl. strøm).

Bestilling
Bestilling sendes til: kunde@sus.no

Avbestilling må skje senest 4 uker før innflyttingsdato.

Nøkler og leiekontrakt henter du hos Kundesenteret i F-bygget på klinikk psykisk helsevern.

Hybelen
Det er felles dusj/toalett, kjøkken og vaskerom m/vaskemaskin. Det finnes enkelt kjøkkenutstyr. Du må ta med håndkle, laken, madrassbeskytter, dyne, putetrekk, kjøkkenklut og kjøkkenhåndkle.

Ved mangler/skader må det gis beskjed til Kundesenteret på e-post eller telefon 51518700.

Du vil finne oppslag i hybelhuset som det er viktig å lese. Vær oppmerksom på regler angående rydding og vasking i felleskjøkken.

Se www.parkering.no

Utflytting

• Hybelen og utstyr skal være ordentlig rengjort
  • Vinduer skal være rengjort
  • Det skal ikke stå igjen mat eller personlige eiendeler
  • Oppholdsrom skal holdes ryddige
  • Nøklene leveres tilbake til Kundesenteret

Leievilkår
Leievilkår/ordensregler er opplistet i leiekontrakten.