Ledig stilling - Fagdirektør

Vår nye fagdirektør vil få stor autoritet både internt og eksternt, og vil sammen med administrerende direktør være en sentral talsperson på vegne av helseforetaket. Også grunnet at vi nå skal bygge nytt sykehus kan vi tilby en leder- og fagutfordring utenom det vanlige. 

Nåværende fagdirektør går av med alderspensjon, og ny fagdirektør skal rekrutteres.

Les hele stillingsutlysningen her (Headvisor)


Forventninger til ny fagdirektør: 

  • Er analytisk og strategisk, og helhets- og nytenkende. Er opptatt av innføring av beste praksis og godt oppdatert med ny kunnskap og utviklingstrender. Fagdirektør har god erfaring fra klinisk sykehusdrift. 
  • Fagdirektøren har stor autoritet internt og eksternt, og oppfattes som sentral talsperson for helseforetaket på vegne av administrerende direktør. 
  • Har erfaring fra sykehusmiljø med en tydelig kvalitetskultur der pasientsikkerhet og helse, miljø og sikkerhet er tett forankret i virksomheten.
  • Er bevisst i sin rolleforståelse, evner å utvikle og bidrar til godt samspill og samarbeid med det kliniske miljøet, og med forskningsmiljøet. 
  • Erkjenner og har forståelse for samfunnsoppdraget og rammeforutsetningene som følger med rollen, herunder styringssystemene og styringspolitiske aspekter i rollen. 
  • Er lege med solid klinisk erfaring og helst doktorgrad.


Søknadsfrist: 4. desember 2016.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.