Pressemeldinger

Helse Stavanger gir ut pressemeldinger i etterkant av ulykker, hendelser og traumer i offentlig rom som kan ha interesse for media. Meldingene er standardiserte og gir de opplysningene vi kan gå ut med.

Pressemeldingssiden vår kommer til å se litt annerledes ut i en periode framover, men vi jobber med den. Den vil komme i en finere form etter hvert, og vi ber om forståelse for det.

Det kan ta litt tid før tilstanden på en pasient blir lagt ut, fordi helsepersonell må prioritere diagnostisering og behandling av pasientene. Vi ber om forståelse for dette.

​I utgangspunktet legger vi ut én melding for hver pasient. I enkelte tilfeller, ved alvorlig skade, kommer det - ved etterspørsel - en oppdatering av pressemeldingen på formiddagen dagen etterpå (etter legevisitt)​. Ved kritisk skade kommer det en oppdatering også den tredje dagen (også ved etterspørsel). ​Det gis ikke nye tilstandsrapporter på ettermiddags- og kveldstid utenom i helt spesielle tilfeller.​ Ønsker du direkte kontakt med pasienten, må du ta kontakt med kommunikasjonsavdelingen.

E-post: web@sus.no
Telefon pressevakt: 477 00 999 (ikke SMS)
Telefon dagtid hverdager: 05151

Kl. 07.30-15.00: Pressevakten tar imot alle henvendelser fra media på ukedager.

Kl. 15.00-21.00: Pressevakten er ikke ​på sykehuset, og tar kun imot akutte henvendelser. ​Dette gjelder og​så helgedager (09.00-21.00).

Om alvorlighetsgradene

​Vi bruker tre forskjellige alvorlighetsgrader: lettere, alvorlig eller kritisk.

Les mer om hva alvorlighetsgradene betyr

RSS for å abonnere på pressemeldingslista

Abonnere på RSS pressemeldinger pasienttilstand

• Bilulykke