Nyansatt

Her finner du informasjonen du trenger som ny medarbeider hos oss.

 Nyttige retningslinjer og skjema

Velkommen til SUS-brosjyre

Lønn, arbeidstid og rettigheter

Ansiennitetsregler Bierverv Fagforening, hovedtillitsvalgte og hovedverneombud. Lønn, personalpolitikk, permisjon, ferie o.l (personalportalen) MinGat - arbeidstid, plan, lønnslipp og fravær Pensjon og forsikring Sykdom Vernetjenesten

Datasystemene våre

EQS (extend quality system) er Helse Stavanger HF sitt dokumentstyringssystem som inneholder styrende dokumenter, prosedyrer, rutiner, retningslinjer, manualer og sjekklister med mer.  

Utarbeidede og godkjente pasientforløp, samt kvinneklinikkens administrative og medisinskfaglige prosedyrer, er opprettet i EQS, men også gjort fritt tilgjengelig for publikum.
 
Kvalitet og pasientsikkerhet Helse Vest IKT

Bedriftshelsetjeneste

Bedriftshelsetjenesten i Helse Stavanger er en godkjent bedriftshelsetjeneste som holder til i Internatbygget på SUS. Vi jobber for at våre medarbeidere skal ha sunne og trygge arbeidsplasser. I teamet vårt er det bedriftslege, yrkeshygieniker, bedriftsfysioterapeuter og bedriftssykepleiere.

Ansattbolig

Helse Stavanger har 56 toromsleiligheter og én ettromsleilighet til utleie for ansatte. Alle er i nærheten av sykehuset.

Tildeling

Den ansatte sender søknad på eget skjema til forvalter i eiendomsavdelingen.

Hvem får leilighet, og hvor lenge kan man bo?

Alle ansatte kan søke om bolig. Det skrives kontrakt for ett år, men med mulighet for forlengelse.

Er leilighetene møblert?

Det finnes i dag et begrenset antall møblerte leiligheter. Toromsleilighetene inneholder ett soverom, stue/kjøkken, bad/WC, gang og bod. Felles vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Alle leilighetene har komfyr og kjøleskap.

Søknadsskjema for tjenestebolig

Kontakt:

Anne Toril Strand
Eiendomsavdelingen
Telefon: 51 51 85 89

Søknadsskjema sendes på e-post  

Region Stavanger

I følge FNs levekårsundersøkelse er Norge verdens beste land å bo i. Når Stavanger-regionen flere ganger er blitt kåret til Norges beste region, betyr vel det at vi befinner oss i verdens beste region? 

En landlig storbyregion

Vi som bor her har stor glede av storbyens mangfoldige tilbud, samtidig har området unnsluppet de fleste av storbyens problemer. Her er det korte avstander, og selv innenfor storbykjernen kan du velge å bo enten landlig og fritt eller urbant og sentralt. Regionen har et fargerikt kulturliv og kan by på en rekke unike opplevelser enten du er interessert i historiske monumenter, spennende museer eller nyskapende arkitektur. Stavangerregionen kan også tilby et mangfold av matopplevelser. Godt klima og et aktivt fagmiljø har gjort Stavangerregionen til en av landets fremste matregioner. Her kan du også oppleve Nordens største matfestival Gladmat.​

Det finnes ikke dårlig vær - bare dårlige klær!

Vintrene er kanskje ikke så spennende rent værmessig på Nord-Jæren, men både Sirdal og Suldal har flere skitrekk og flotte vinterterreng å by på. Våren og sommeren i Stavanger-regionen er solrike og som skapt for utendørsaktiviteter. Det er bra, for naturen i og omkring Stavanger-regionen byr på et aktivt friluftsliv. Det er kort vei til fjell, jaktområder og skimuligheter. Og alt er innen rekkevidde enten man ønsker å oppleve vakre fjorder, majestetiske fjell eller det åpne hav. En tur til Lysefjorden er obligatorisk når man er i Stavangerregionen. Her kan du oppleve de berømte fjelltoppene Preikestolen og Kjerag.​
Kort vei til Europa

Med 50 daglige ankomster til Stavanger Lufthavn Sola, er Stavanger-regionen lett å nå. De mest sentrale europeiske storbyer kan nåes innen 2-3 timer. Regionen har også generelt god infrastruktur.

Bolig

De aller fleste som flytter til Stavanger-regionen kommer hit fordi de fått seg en jobb. Det neste steget er naturlig nok å skaffe seg en bolig.

Skal du bo her lenge? Da kan det være lurt å sjekke enten leiemarkedet på Finn.no, eller boliger som er til salgs, også via Finn.no. Det kan være lurt å sette seg litt inn i hvordan boligsituasjonen er i de enkelte kommunene.

Fritid

Dersom du flytter til Stavanger-regionen vil du oppleve en region med et flust av fritidstilbud. Alt fra organiserte idrettslag innen fotball og friidrett til friluftstilbud innen ekstremsport og hundeklubber. Det beste er å bruke søkemotorene til å finne akkurat dine interesser.

Les mer på hjemmesidene til Greater Stavanger og Region Stavanger.

Kompetanseheving

Samleside med informasjon om utdanning og kompetanseutvikling Kompetanseportalen Læringsportalen Forskning

Kontakt

Personalsjef Gunn Hilde Naaden Hirsch
Telefon: 51 51 80 84

Du finner også gjeldende reglement og retningslinjer ved Stavanger universitetssjukehus på våre intranettsider. Sykehusets intranett for medarbeidere blir fortløpende oppdatert, og du som arbeidstaker plikter å holde deg orientert via dette.

 

Avdeling for personal- og organisasjonsutvikling

Velferdsordninger

SUSBIL

Stavanger universitetssjukehus’ bedriftidrettslag (SUSBIL) ble stiftet i 1970, og teller per i dag ca 3200 medlemmer.

Les mer om SUSBIL på egen side

SUS sykkelklubb

Vi er en bedriftsintern interesseorganisasjon som ønsker å fremme bruken av sykkel som effektivt helse- og miljøvennlig fremkomstmiddel, og som er en forkjemper for et bedre miljø og mer helse. 

Vi oppfatter oss ikke som en idrettsorganisasjon, men som miljøsyklister, jobbsyklister, matpakkesyklister og fritidssyklister.

SUS-sykkelklubb mener at sykling er den beste og mest tilgjengelige måten å fremme den generelle folkehelsen.​

Noen av våre målsettinger:

  • SUS-sykkelklubb ønsker å fokusere på sykkel som alternativ til bilbruken.
  • SUS-sykkelklubb ønsker spesielt å få flest mulig Helse Stavanger-ansatte til å bli jobbsyklist.
  • SUS-sykkelklubb vil bli oppfattet som en forkjemper for et bedre miljø og mer helse.
  • SUS-sykkelklu​bb ønsker å gi signaleffekter langt utover vårt eget sykehusmiljø. Vi er helsearbeidere og har derfor større gjennomslagskraft enn noen annen sykkelorganisasjon.
  • SUS-sykkelklubb vil med sin store medlemsmasse virke som et "pressmiddel" både overfor administrasjon, kommune og fylke. Det er på tide at forholdene legges bedre til rette for syklistene.
  • SUS-sykkelklubbs viktigste "kampsak" er utbygging av tilfredsstillende parkeringsforhold.
  • SUS-sykkelklubb vil organisere diverse innkjøpsordninger med rabatt for sine medlemmer.
  • SUS-sykkelklubb vil gi informasjon og veiledning om alt som har med sykling å gjøre. Vi er mest opptatt av trygg sykling.

Turstøvelen

Vi er en turgruppe for alle ansatte med familie. Vi arrangerer flere turer årlig - både lange og korte, og i naturskjønne omgivelser. Vi arrangerer både skiturer, sykkelturer og fjellturer som du kan melde seg på når du føler for litt frisk luft og mosjon med gode kolleger.


 


Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.