Disse vil bli administrerende direktør ved SUS

Nå er den offentlige søkerlisten til jobben som administrerende direktør ved Stavanger universitessjukehus klar.

- Vi søker etter er en strategisk og helhetstenkende leder som identifiserer seg med våre verdier og som trives i en kompleks lederrolle, sier styreleder Bjørn Erikstein.
Den administrerende direktøren vil, i tillegg til å ha ansvaret for den daglige driften av SUS, også ha ansvaret for både videre planlegging, bygging og organisasjonsutvikling av nytt universitetssykehus.

Å videreføre satsingen på kvalitet og pasientsikkerhet vil, sammen med å styrke faglig utvikling i sykehuset og å legge til rette for forskning, utvikling og innovasjon, være noen av de mest sentrale arbeidsoppgavene til den nye direktøren.

Og her er søkerlisten etter at søknadsfristen gikk ut 10. juni:

NrEtternavnFornavnAlderKjønnNåværende stillingBosted
1VangdalFrode50MannAdministratorHaugesund
2SimijonovicSanela35KvinneAccount ManagerBasel, Sveits
3VattenIvar Edmund56MannReg. arbeidssøkerHalsanaustan
4KandalaftJimy29KvinneStudentStavanger
5SchøyenHelle Kristine59KvinneKonstituert adm.dir.Kleppe
6LendeGeir53MannKlinikksjefNærbø
7ReinertsenRune54MannAdministrerende dir.Stavanger

Rekrutteringsprosessen
Det er styret som har ansvar for tilsette ny administrerende direktør, og sak om den videre rekrutteringsprosessen ble behandlet i ekstraordinært styremøte 3. mars. Styret utnevnte følgende tilsetningsutvalg, som skal gjennomføre tilsettingsprosessen fram til det foreligger en endelig innstilling:

• Bjørn K. Erikstein, styreleder
  • Christine Sagen Helgø, nestleder
  • Ivar Eriksen, styremedlem
  • Egil Olsen, styremedlem (ansattrepresentant)
  • Lars Kåre Kleppe, styremedlem (ansattrepresentant)
Tilsettingsutvalget skal legge fram sin innstilling for styret i Helse Stavanger HF, som tilsetter ny administrerende direktør.