HELSENORGE

HT Nordic AS skal levere prefabrikerte bad til SUS2023

HT Nordic AS er tildelt kontrakten for å levere prefabrikerte baderom til de 640 planlagte rommene på det nye sykehuset på Ullandhaug, til en verdi på 85 millioner kroner inkl mva.

Thomas Fritsch, CEO HT Group og Inger Cathrine Bryne, administrerende direktør Helse Stavanger, etter signering av kontrakten.

Thomas Fritsch, CEO HT Group og Inger Cathrine Bryne, administrerende direktør Helse Stavanger, etter signering av kontrakten.

Kontrakten innebærer at HT Nordic og HT Group, skal levere ferdig produserte baderom som kommer «flatpakket» og klare for montering i det nye sykehuset.

- Sykehuset på Ullandhaug planlegger for 640 enerom, med baderom på hvert pasientrom. Vi har nå  vunnet kontrakten om å levere disse, og det er en stor og viktig avtale for oss. Vi ser frem til å jobbe tett med prosjektorganisasjonen i SUS2023, sier administrerende direktør Thomas Fritsch i HT Group.

I følge avtalen kan HT Group og HT Nordic levere bad som på kort tid kan planlegges og leveres, slik at byggeprosessen blir effektiv. I tillegg gjør modulløsningene med flatpakkede bad logistikken enklere, siden alt leveres på stedet der det skal settes opp.

Eksempel på prefabrikert baderom - HT Group.jpg

Eksempel på prefabrikert bad og pasientrom

HT Nordic er den norske avdelingen i det internasjonale konsernet HT Group. Selskapet leverer løsninger til sykehus over hele verden. Baderommene produseres i Tyskland, flatpakkes og leveres til den norske avdelingen som skal bistå med montering og sammenstilling på det nye sykehuset.

Det var stor konkurranse om å vinne kontrakten fra både lokale, nasjonale og internasjonale selskaper. HT Nordic vant frem fordi de leverte det beste tilbudet totalt, vektet på både kvalitet, pris og nøkkelpersonell.

- At baderommene kommer flatpakket gjør det mulig å sette inn bad i undersøkelsesrom, skulle det vise seg å være for få sengerom, eller omvendt, omgjøre sengerom til undersøkelsesrom ved å fjerne badet. Dette gir oss et særdeles fleksibelt bygg,  sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for SUS2023.

Prefabikert baderom-type 1.jpg

Illustrasjon over prefabrikert bad.