Møt medarbeiderne på avdeling for blod- og kreftsykdommer

De jobber døgnet rundt for at pasientene skal få en best mulig opplevelse på sykehuset. Les hvorfor medarbeiderne på avdeling blod- og kreftsykdommer trives i jobben sin.

​Avdeling for blod- og kreftsykdommer feirer 20-årsjubileum i mars 2019. Se hva pasientene mener: ABK 20 år: – Gledelig med gode tilbakemeldinger fra pasientene

thomas_marstein_henriksen.jpg

Navn: Thomas Marstein Henriksen
Alder: 45 år
Stilling: Sykepleier på poliklinikken
Antall år på avdelingen: 7 år – fra 1999 til 2004, og 2017 til dags dato.
Hva er det beste med å jobbe på avdelingen: Avdelingen har stor respekt for pasienten. Det sitter i kulturen og i tankegangen til medarbeiderne. Jeg har en utrolig meningsfull jobb med dedikerte og kompetente kollegaer, sammen jobber vi for å gjøre pasienten fornøyd. Mer enn det går det ikke an å ønske seg for en jobb.

ingjerd_carstensen.jpgNavn: Ingjerd Carstensen
Alder: 56
Stilling: Konsulent / helsesekretær
Antall år på avdelingen: 20
Hva er det beste med å jobbe på avdelingen: Det er alle de kjekke kollegaene, pasientene og meningsfylt arbeid. Har hatt min arbeidsplass på stråleterapien helt siden starten av byggingen av kreftavdelingen. Er glad for at jeg fikk være med i planleggingen , det har gitt meg et ekstra nært forhold til avdelingen.

peter_meyer.jpgNavn: Peter Albert Meyer
Alder: 71
Stilling: Seksjonsoverlege og legespesialist i blodsykdommer.
Antall år på avdelingen: 20
Hva er det beste med å jobbe på avdelingen: Vi har et veldig godt arbeidsmiljø, med godt samarbeid i legekollegiet og god stemning på avdelingen. Faget mitt er veldig interessant og i rask utvikling som vi heldigvis kan følge med på.

kamilla_hetland_rognoy.jpg
Navn: Kamilla Hetland Rognøy
Alder: 27
Stilling: Sykepleier på onkologisk sengepost
Antall år på avdelingen: Startet i 2015 som sykepleierstudent med arbeid hver 3 helg. Jobbet som sykepleier på avdeling siden 2017.
Hva er det beste med å jobbe på avdelingen: Det er en avdeling med veldig godt arbeidsmiljø, mye godt humør og der vi gjør hverandre bedre. Å bidra til å gjøre det beste for pasientene, gir en meningsfylt hverdag. Jeg liker de varierte arbeidsoppgavene som innebærer helhetlig sykepleie, men også arbeid med menneskers psykiske helse. Det er en glede å få jobbe med denne pasientgruppa.

vidar_bergersen.jpgNavn: Vidar Bergersen
Alder: 46
Stilling: Sjefstråleterapeut
Antall år på avdelingen: 20
Hva er det beste med å jobbe på avdelingen: Flotte kollegaer i alle yrkesgrupper i alle tre etasjene på Våland og i Hillevåg. Jeg har vært så heldig å få jobbe på tvers av seksjonene i mange år og sett all fantastisk innsats som er gjort for våre pasienter i disse 20 årene. Det blir en svært spennende tid fremover for med drift både på Våland og Ullandhaug, samtidig som vi stadig får flere pasienter.