Kriterier ved levering av mat og gaver
Mat må være fra en restaurant/cateringleverandør, og være i originalemballasjen derfra. Dette gjelder også fruktkorger, kaker og lignende.
Maten må være kald (kaldmat) og porsjonspakket.
Godteri, snacks og lignende må leveres i originalemballasjen.
Her kan du levere
Tid:
Tirsdag og torsdag mellom klokken 10.00–11.00
Sted:
Garasjeanlegget mellom internatet (Jan Johnsens gate 6) og Klinikk psykisk helsevern voksne
Kontakt oss på e-post kunde@sus.no og informer om hva du ønsker å donere, så tar vi kontakt med deg for å avtale levering.
Det er Driftsservice ved SUS som har ansvar for mottaksordningen og distribusjon ut til avdelingene. Informer gjerne ved levering hvilken avdelingen du ønsker at donasjonen skal gå til.
Mat/gaver vil måtte stå på «lager» en periode før utlevering.
Vi gjør også oppmerksom på at vi ikke kan ta imot gaver/tjenester der det blir bedt om noe i retur.
Vi takker den enorme «heiagjengen» vi har i befolkningen, og setter pris på all støtte, både når det gjelder donasjoner og gode ord, til helsepersonellet i denne tiden.