Reisemedisinsk senter flytter til nye lokaler

Nå finner du Kari Eriksen Minge i den lange gangen sammen med poliklinikkene.

39181072664_1cb57ed4d2_z.jpg
Reisemedisinsk senter er en del av infeksjonsmedisinsk seksjon og det er infeksjonslegene som er de medisinsk ansvarlige. Her ser du avdelingssykepleier Kari Eriksen Minge sammen med seksjonsoverlege Børge Gjøse.

– Det har lenge vært en mål for meg å komme litt nærmere publikumsområdet på sykehuset, for å bli litt mer synlig for folk. Jeg har ligget litt gjemt, så da gynekologisk poliklinikk flyttet, var det en fin anledning for meg å flytte litt på meg.

Nå finner du avdelingssykepleier Kari Eriksen Minge på Reisemedisinsk senter i gangen med poliklinikkene - midt mellom urologisk og gastroenterologisk poliklinikk. Inn hovedinngangen og til høyre.

Trenger ingen henvisning

Reisemedisinsk senter gir råd om hvilke vaksiner som anbefales til forskjellige reisemål, og kan hjelpe deg hvis du trenger en oppfriskning av barnevaksiner.

​– Jeg er forberedt på at det kommer til å bli ganske mye travlere nå som jeg blir mer tilgjengelig for forbipasserende, med folk som bare stopper innom med spørsmål om vaksiner. Det er fortsatt et par ting som må på plass i det nye kontoret, men fra og med tirsdag (30.01) blir det full rulle.

Dette er et tilbud som er åpent for alle - du trenger ikke henvisning fra lege for å komme til Reisemedisinsk senter. Bestill time ved å ringe 51513355 / 90213330, eller send en e-post til reisemedisin@sus.no.