Illustrasjonsbilde av SUS2023 på Ullandhaug

SUS2023

Sammen skaper vi pasientens sykehus

• 07.06.2019
    Coromatic skal levere nødkraft til nytt sykehus

Det nye sykehuset i Stavanger har inngått en avtale med Coromatic AS om å levere nødkraft som sikkerhet mot strømbrudd. Avtalen er verdt ca 22 millioner kroner inkludert mva.

• 22.05.2019
    SUS2023 OU: -Fantastisk mulighet å være med på!

Det sier Øystein Rønneberg Mjelva, avdelingsoverlege i akuttmottaket på SUS. Han er en av deltakerne i et endringsprosjekt i regi av SUS2023 OU, som jobber med løsninger for nytt sykehus.

• 20.05.2019
    OneCo vinner automasjonskontrakt med SUS2023

Avtalen gjelder byggautomatisering som skal sørge for styring, regulering og overvåkning av driftstekniske installasjoner på det nye sykehuset. Kontrakten har en verdi på 47 millioner kroner inkludert mva.

• 02.05.2019
    Ramirent vinner kontrakt for brakkerigg med SUS2023

Kontrakten har en verdi på nær 40 millioner kroner, inkludert mva. Ramirent skal levere brakkeriggen til byggeplassen for det nye sykehuset på Ullandhaug i Stavanger.