Tegning av det nye sykehuset på ullandhaug. Mars 2017.

SUS2023

Tidsplan 2017

Prosjektet flyttet 1.september til nytt prosjektkontor på Ullandhaug, like ved tomten, og leier nå lokaler hos Ipark Eiendom, (I4). Besøksadresse: Professor Olav Hansensvei 7a.

I funksjonsprosjektet (høsten 2017) skal brukergruppene bistå med å kvalitetssikre og videreutvikle de rom som inngår i forprosjektet gjennom å detaljere ut rommene. Brukermedvirkningen skal i denne fasen sikre at det enkelte rom har riktig størrelse og er hensiktmessig utformet i forhold til det arbeidet som skal foregå der. Brukergruppene har en rådgivende funksjon.

Videre skal det utarbeides tilbudsgrunnlag for bygningsmessige og tekniske entrepriser. Oppbemanning av prosjektorganisasjonen vil pågå utover høsten 2017.

Send e-post til: sykehusutbygging@sus.no

Kontaktinformasjon SUS2023Kontaktinformasjon SUS2023 Organisasjonsutvikling