Illustrasjonsbilde av SUS2023 på Ullandhaug

SUS2023

Sammen skaper vi pasientens sykehus

• 07.12.2018
    Faber Bygg AS skal bygge fasadene på SUS2023

Faber Bygg har vunnet kontrakten om å bygge fasader på det nye sykehuset til en verdi på ca 456 millioner kroner. Dette er den største kontrakten som hittil er tildelt for byggingen av nytt sykehus i Stavanger.

• 30.11.2018
    Hvem skal jobbe hvor på det nye sykehuset?

Over 70 ledere, tillitsvalgte og verneombud fra 25 fag jobber nå frem forslag til hvor sengepostene skal plasseres i det nye sykehuset, SUS2023.

• 29.11.2018
    Slipper å reise til sykehuset for kontroll

Menn som har sex med menn, og som har særlig høy risiko for å bli smittet med hiv, kan få forebyggende medisin. Det innebærer også jevnlige kontroller på sykehus. Nå kan de sitte på jobb eller hjemme under oppfølgingstimen.

• 13.11.2018
    SUS2023 er verdens beste digitale byggeprosjekt

I arbeidet med Stavanger universitetssjukehus (SUS2023) har COWI og Nordics prosjekteringsgruppe knekt koden en hel byggenæring har jaktet på. I kveld ble prosjektet kåret til verdens beste digitale byggeprosjekt.

• Prosjektorganisering

Styret i Helse Stavanger HF eier prosjektet, og administrerende direktør er byggherre.

• Tidligere faser i sykehusutbygging

Les om idefasen (avsluttet juni 2013), konseptfasen (avsluttet januar 2016) og forprosjektfasen (avsluttet juni 2017)

• Aktuelle styresaker

Aktuelle styresaker fra styret i Helse Vest HF som omhandler SUS2023 og SUS2023 Organisasjonsutvikling.

• Historikk

2011: Prosjektet «Sykehusutbygging i Helse Stavanger HF» etableres...