3Dstudio

Å bygge et nytt sykehus er både komplisert og ressurskrevende, og stiller store krav til brukerinvolvering.

Vi benytter nye teknologiske løsninger for å kvalitetssikre det nye sykehusbygget. Dette innebærer blant annet et 3D-studio.

Modellene som vises i studio skal gjøre det mulig for medarbeidere og brukere å se og forstå det nye bygget i en digital utgave - før bygget er ferdig.

Studioet er etablert i samarbeid med arkitektene i rådgivergruppen Nordic COWI, og det vil bli laget nye modeller etterhvert som flere og bedre detaljer blir inkludert. Nordic COWI ser selv stor nytte i bruken av 3D-studioet og har vært kontaktpunktet mot leverandøren av teknologien som benyttes.