Kruse Smith Entreprenør AS bygger parkeringsanlegg for ansatte

SUS2023 har valgt Kruse Smith Entreprenør AS som leverandør av parkeringshus for ansatte på Ullandhaug. Estimatverdien på kontrakten er på 95 millioner kroner.

​Helse Stavanger/SUS2023 prekvalifiserte i vinter fem selskaper til å kunne gi tilbud for bygging av parkeringshus for ansatte etter den såkalte BVP (Best Value Procurement) metoden.

Les mer om entreprisen Les mer om BVP

Ansatte fra Kruse Smith og SUS2023.

F.v.: Tom Brueland og Kristin Stømer Frafjord fra Kruse Smith, Therese Sæland Øvernes (SUS2023), Geir Endresen (Kruse Smith), Kari Gro Johanson (SUS2023) og Bent Ove Tjøtta fra Kruse Smith.

SUS2023 har valgt Kruse Smith Entreprenør AS som leverandør av parkeringshus for ansatte og det er planlagt oppstart for konkretiseringsfasen med Kruse Smith Entreprenør AS i uke 23.

Parkeringshuset for ansatte blir etablert tidlig i prosessen for å kunne benyttes til rigg og/eller produksjonslokaler for byggefasen. Tomten ligger i det sørvestre hjørnet av utbyggingsområdet. Gjennom sykehusparken skal det anlegges en universelt utformet gangvei som vil bli hovedforbindelse mellom parkeringshuset og torget ved hovedinngangen. 

p-hus ansatte.png

– Dette er et viktig prosjekt for oss. Jeg er glad sjukehuset har vurdert kompetanse også og ikke bare pris, seier Kristin Stømer Frafjord, regiondirektør i Kruse Smith Entreprenør AS til Aftenbladet idag.

Desse får den første store kontrakta på det nye sjukehuset (aftenbladet.no)

Tidligere har SUS2023 også inngått avtale med KONE AS som leverandør av person- og sengeheiser.