Vi anbefaler at du alltid bruker siste versjon av nettleseren din.

Sengepost 2AB

Sengepost 2AB har 22 sengeplasser fordelt på pasientgrupper innen øre-nese-hals, oralkirurgi, plastikk- og håndkirurgi, øye og endokrinkirurgi.

Sengeposten er en del av Hode-hals-klinikken ved SUS og er delt inn i 3 enheter:

  • Øre-nese-hals og oralkirurgi: 12 sengeplasser
  • Plastikk- og håndkirurgi, øye og endokrinkirurgi: 10 sengeplasser
  • Dagkirurgisk enhet: 15–28 operasjonspasienter daglig


 

Kontakt

Postadresse

Postboks 8100, 4068 Stavanger

Slik finner du fram

Oppmøtested

Østbygget, 2. etasje. Følg gule striper fra hovedinngangen. Bruk heisen bak kantina.
Betongbygg med skyvedør. Foto.

Østbygget

Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 8, 4011 Stavanger

Parkeringshus

Parkeringshuset ligger under St. Svithun Hotell, og har 349 parkeringsplasser. Disse er forbeholdt besøkende til Stavanger universitetssjukehus og hotellet.

Korttidsparkering

Det er mulighet for korttidsparkering ved hovedinngangen (max 15 min). ​

Parkering for bevegelseshemmede

Utenfor hovedinngangen (inngang 1) er det fire parkeringsplasser som er forbeholdt bevegelseshemmede.

​Parkering for langtidspårørende

Pårørende må betale full parkeringsavgift de tre første døgnene, deretter vil du kunne å kjøpe parkeringstillatelse til redusert pris.

​Ladestasjon for el-bil

Besøkende med el-bil parkerer i parkeringshuset under pasienthotellet, og betaler​ som vanlige gjester.

Les mer om parkering

Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, kan du ha rett på å få dekket nødvendige utgifter til reise. Pasientreiser koordinerer transport av pasienter til og fra behandling ved sykehuset. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med oss på telefon 05515. Det finnes også nyttig informasjon på helsenorge.no.

Praktisk informasjon

​Besøkstiden på sykehuset kan variere noe fra avdeling til avdeling, men de fleste har åpen besøkstid.

På noen avdelinger er det viktig å avtale besøk på forhånd, men ​​​​​​​​​de aller fleste avdelingene kan pasienter ta i mot besøk utenom anbefalte tider. Det viktigste er at du/dere gir beskjed på vaktrommet at dere er der.
Av hensyn til andre pasienter, er det fint om dere går ut av rommet, for eksempel til en av oppholdsstuene.  ​

Anbefalte besøkstider

Mandag til fredag: kl. 18.00-19.00
Lørdag og søndag: kl. 14.00-15.00​





​Blodprøver blir tatt til faste tider: kl. 08.00, 12.00, 16.00 og 20.00. Skal du ta blodprøver er det viktig at du oppholder deg ved sengen til disse er tatt. De fleste svarene får du samme dag.

De fleste undersøkelser blir foretatt i tiden mellom kl. 08.00 og 15.00 ukedager. Noen undersøkelser krever forberedelser som du vil få nærmere informasjon om. Tidspunktet for evt. undersøkelser kan være noe vanskelig å forutse, noe som ofte medfører en del venting.

​Det trådløse nettverket er gratis for pasienter, pårørende og besøkende. ​​Se etter gjest.ihelse.net på din mobil eller datamaskin.

Slik får du tilgang

Koble deg til i nettleseren din. Nettverket heter gjest.ihelse.net. Du blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det. Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding. Tilgangen varer i 24 dager.

​Hverdager er det legevisitt mellom kl. 09.00–12.00. Lørdag og søndag gjennomføres det bare legevisitt til nye pasienter og til pasienter med spesielle problemstillinger. Vi oppfordrer deg til å spørre om ting du lurer på. Dersom du ønsker det, kan pårørende delta på utskrivningssamtalen.

Medisiner du trenger under sykehusoppholdet får du hos oss. Bruker du medisiner som betales av helseforetaket (h-reseptlegemidler) ber vi om at du tar disse med deg på innleggelsesdagen. Vi tar vare på dine egne medisiner til du reiser hjem.
Det er faste tider for utdeling av medisiner. Du vil få beskjed om hvilke tidspunkter som er aktuelle for deg. Det er fint om du er tilgjengelig da, siden sykepleierne ikke kan sette fra seg medisinene.