Kommunikasjonsavdelingen

Vi har ansvar for intern og ekstern kommunikasjon ved Helse Stavanger.

Les mer om Kommunikasjonsavdelingen

Kommunikasjonsavdelingen

Vi jobber ved avdelingen:

Våre oppgaver:

Intern kommunikasjon

Kommunikasjonsavdelingens viktigste oppgave er å sørge for at de 7.500 medarbeiderne på sjukehuset får relevant informasjon om det som skjer på arbeidsplassen deres. Det skjer hovedsakelig gjennom Pulsen, en felles kommunikasjonskanal for hele foretaket der alle ansatte kan bidra.

Kommunikasjonssjefen er en del av ledergruppa og beredskapsledelsen ved sjukehuset.

Vi bistår også med å kvalitetssikre tekst, og vi utfører grafiske tjenester som å lage presentasjoner, brosjyrer og annet profileringsmateriell som er på overordnet nivå på sjukehuset. Vi tilbyr også foto- og videotjenester. Avdelingen er støttespiller ved kultur- og  miljøskapende tiltak for pasienter og medarbeidere.

Ekstern kommunikasjon

Kommunikasjonsavdelingen har ansvaret for å produsere og publisere innhold til www.helse-stavanger.no, og vi har ansvaret for sjukehuset i sosiale medier - som Facebook, Twitter, YouTube , LinkedIn, Instagram og Flickr. 

Mediekontakt

Avdelingen har hovedansvaret for sjukehuset sin kontakt med media, og vi formidler kontakt mellom journalister og ansatte. Vi tar også initiativ til å formidle forskingsnytt og andre nyheter fra sjukehuset av allmenn interesse. 

Mer om mediekontakt

Rådgivning

Kommunikasjonsavdelingen bidrar med strategisk rådgivning i både interne og eksterne prosjekt og i mediesaker der avdelinger eller andre ønsker bistand. Avdelingen tilbyr web-rådgivning for avdelinger og andre for bruk av Pulsen som et arbeidsverktøy og som en kommunikasjonsplattform. Vi tilbyr også rådgivning for bruk av internettsidene våre.

Kontakt

Oppmøtested
Internatet, 4. etasje.
Telefon
51518000 | Pressevakt: 47700999 (ikke SMS)
E-post
Internatet
Besøksadresse
Jan Johnsens gate 6(Google maps)
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.