Røntgen Hillevåg

På Røntgenseksjonen på Hillevåg kan pasienter som har henvisning fra lege komme på drop-in for skjelett- og lungeundersøkelser mellom 08.00–11.00 og 12.00-14.00 (gjelder ikke akutte undersøkelser).

Les mer om Røntgen Hillevåg

Røntgen Hillevåg

Pasienter som har henvisning fra lege kan komme på drop-in for røntgen av skjelett- og lungeundersøkelser mellom klokka 08.00–11.00 og 12.00-14.00.

  • Drop-in: Kun røntgen skjelett og thorax (ikke MR og ultralyd). Det er viktig at det står i rekvisisjonen at pasienten kommer som Drop-in. Ellers sendes det ut innkallingsbrev. Dette skal ikke være øyeblikkelig hjelp eller problemstillinger som krever preliminærsvar/videresendinger. 
  • Elektronisk rekvisisjon: Brukes for alle bestillinger. Sørg for hyppige sendinger, spesielt for Drop-in. De sistnevnte må i tillegg medbringe papirkopi av rekvisisjonen - for å ha støtte i tilfelle datasvikt eller dersom den elektroniske rekvisisjonen er forsinket.

Merk at røntgen Hillevåg er stengt 28.mars (onsdag før skjærtorsdag), 24.desember og 31.desember.

Kontakt

Oppmøtested
Torgveien 25. I samme bygning som øyepoliklinikken. Merk at røntgen Hillevåg er stengt 28.mars (onsdag før skjærtorsdag), 24.desember og 31.desember.
Besøkstider
mandag - fredag 08.00–11.00 og 12.00-14.00
Telefon
91711425 | Fax: 51581265
E-post
Torgveien 25
Besøksadresse
Torgveien 25, 4016 Stavanger(Google maps)

Pasientreiser

​Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, kan du ha rett på å få dekket nødvendige utgifter til reise.

Ta kontakt med Pasientreiser på telefon 91505515 hvis du skal bestille reise eller har spørsmål.

https://helse-stavanger.no/avdelinger/pasientreiser/om-pasientreiser

Praktisk informasjon

Internett/wifi

​Det trådløse nettverket er gratis for pasienter, pårørende og besøkende. ​​Se etter gjest.ihelse.net på din mobil eller datamaskin.

Passord på SMS

Du som ønsker å bruke internett blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det. Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding.

Tilgangen du får til internett varer i 24 dager før du trenger å be om nytt brukernavn og passord.

Årsaken til innlogging er krav til sikkerhet i sykehusnettverket og er samme type løsning som finnes på flyplasser og​ hotell.

Parkering Torgveien

​Det er parkering i underetasjen i dagkirurgibygget som ligger rett ved siden av øyeavdelingen, og på baksiden av øyeavdelingsbygget (betalingsautomat). Pårørende og ledsagere kan også bruke parkeringsmulighetene som er i området rundt øyeavdelingen. Alle parkeringsplasser krever betaling.

Dagkirurgisk avdeling Hillevåg er i Torgveien 21 A, like ved Kilden handlesenter.

Kart over området (utskriftsvennlig versjon)

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.