Røntgen Hillevåg

På Røntgenseksjonen på Hillevåg kan pasienter som har henvisning fra lege komme på drop-in for skjelett- og lungeundersøkelser mellom 08.00–11.00 og 12.00-14.30 (gjelder ikke akutte undersøkelser). NB! Drop-in er midlertidig stengt på grunn av koronapandemien.

Kontaktinformasjon

Oppmøtested
Torgveien 25B. I samme bygning som øyepoliklinikken.
Besøkstider
mandag - fredag 07.30 - 15.00
Telefon
91 71 14 25 | Fax: 51 58 12 65
«Drop in» kl 08.00 - 11.00 og 12.00 - 14.30. Stengt lørdag og søndag, helligdager, julaften, nyttårsaften og onsdag før skjærtorsdag.
E-post
Postadresse
Postboks 8100, 4068 Stavanger
Torgveien 25
Besøksadresse
Torgveien 25, 4016 Stavanger(Kart)

Praktisk informasjon

​Koronavirus: Timeavtale eller på besøk hos oss?

Vi har besøkskontroll på sykehuset. Dette gjør vi for å redusere risikoen for smitte blant pasienter og helsepersonell.

Les mer om hvordan du går frem hvis du har timeavtale eller skal på besøk hos oss.

Drop-in

​Kun røntgen skjelett og thorax (ikke MR og ultralyd). Det er viktig at det står i rekvisisjonen at pasienten kommer som Drop-in. Ellers sendes det ut innkallingsbrev. Dette skal ikke være øyeblikkelig hjelp eller problemstillinger som krever preliminærsvar/videresendinger. 

Elektronisk rekvisisjon

​Brukes for alle bestillinger. Sørg for hyppige sendinger, spesielt for Drop-in. De sistnevnte må i tillegg medbringe papirkopi av rekvisisjonen - for å ha støtte i tilfelle datasvikt eller dersom den elektroniske rekvisisjonen er forsinket.

Internett/wifi

​Det trådløse nettverket er gratis for pasienter, pårørende og besøkende. ​​Se etter gjest.ihelse.net på din mobil eller datamaskin.

Slik får du tilgang:

Koble deg til i nettleseren din. Nettverket heter gjest.ihelse.net. Du blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det. Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding. Tilgangen varer i 24 dager.

Parkering Torgveien

​Det er parkering i underetasjen i dagkirurgibygget som ligger rett ved siden av øyeavdelingen, og på baksiden av øyeavdelingsbygget (betalingsautomat). Pårørende og ledsagere kan også bruke parkeringsmulighetene som er i området rundt øyeavdelingen. Alle parkeringsplasser krever betaling.

Dagkirurgisk avdeling Hillevåg er i Torgveien 21 A, like ved Kilden handlesenter.

Kart over området (utskriftsvennlig versjon)

Fant du det du lette etter?