Seksjon for nukleærmedisin

Nukleærmedisin er anvendelse av små mengder radioaktive forbindelser for å kunne diagnostisere og behandle sykdom. Metoden bidrar til å finne årsaken til medisinske problem basert på funksjonen til et organ - i motsetning til røntgen, CT og ultralyd hvor årsaken baseres på den strukturelle (anatomiske) avbildingen. Disse forbindelsene gis som injeksjon eller kapsel og består av en radioaktiv isotop som er knyttet til et sporstoff som tas opp i et bestemt organ. Man benytter forskjellig sporstoff og isotop alt etter hva man ønsker å undersøke. De radioaktive forbindelsene sender ut gammastråler. Denne strålingen danner grunnlag for bildetakingen med gammakamera.
Les mer om Seksjon for nukleærmedisin

Seksjon for nukleærmedisin

Vi kan tilby over 30 forskjellige undersøkelser og alle undersøkelser krever henvisning fra lege.

Kontakt

Oppmøtested
Østbygget, 1. etasje, like ved blodbanken. Bruk inngang 5 eller 8.
Telefon
51518000
Østbygget
Besøksadresse
Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 8, 4011 Stavanger(Google maps)

Praktisk informasjon

Internett/wifi

​Det trådløse nettverket er gratis for pasienter, pårørende og besøkende. ​​Se etter gjest.ihelse.net på din mobil eller datamaskin.

Passord på SMS

Du som ønsker å bruke internett blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det. Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding.

Tilgangen du får til internett varer i 24 dager før du trenger å be om nytt brukernavn og passord.

Årsaken til innlogging er krav til sikkerhet i sykehusnettverket og er samme type løsning som finnes på flyplasser og​ hotell.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.