Vi anbefaler at du alltid bruker siste versjon av nettleseren din.

Sengepost A3

Post A3 driver utredning og behandling for pasienter som har en førstegangspsykose-lidelse eller mistanke om dette. Vi har 14 sengeplasser, hvor fire av disse er på en egen enhet. Behandlingen består blant annet av individual terapi, miljøterapi og medikamentell behandling. Vi har også en aktivitetsgruppe med sterkt fokus på fysisk aktivitet som et supplement til behandlingen.

Som pasient på A3 vil du få tildelt en behandler som er en psykiater, lege eller psykolog. I tillegg vil det bli tildelt to miljøterapeuter (sykepleier, vernepleier eller hjelpepleier) som sammen med behandler utgjør pasientens behandlingsteam.

Vi ønsker et godt samarbeid med pårørende ettersom vi regner dem som viktige samarbeidspartnere rundt behandlingen og oppfølgingen av pasienten. Pårørendes erfaringer er viktige for oss for at vi skal kunne gi best mulig behandling.

Kontakt

Postadresse

Postboks 8100, 4068 Stavanger

Slik finner du fram

Oppmøtested

A-fløyen, 2. etasje. Bruk hovedinngang ved Psykiatrisk divisjon

Betongbygg med skyvedører i glass. Foto.

Jan Johnsens gate 12

Jan Johnsens gate 12

4011 Stavanger

Parkeringshus
Parkeringshuset ligger under St. Svithun Hotell, og har 349 parkeringsplasser. Disse er forbeholdt besøkende til Stavanger universitetssjukehus og hotellet.

Korttidsparkering
Det er mulighet for korttidsparkering ved hovedinngangen (max 15 min). ​

Parkering for bevegelseshemmede
Utenfor hovedinngangen (inngang 1) er det fire parkeringsplasser som er forbeholdt bevegelseshemmede.

​Parkering for langtidspårørende
Pårørende må betale full parkeringsavgift de tre første døgnene, deretter vil du kunne å kjøpe parkeringstillatelse til redusert pris.

Ladestasjon for el-bil
Besøkende med el-bil parkerer i parkeringshuset under pasienthotellet, og betaler​ som vanlige gjester.

Les mer om parkering på sus.no/parkering

Praktisk informasjon

​Besøkstiden på sykehuset kan variere noe fra avdeling til avdeling, men de fleste har åpen besøkstid.

På noen avdelinger er det viktig å avtale besøk på forhånd, men ​​​​​​​​​de aller fleste avdelingene kan pasienter ta i mot besøk utenom anbefalte tider. Det viktigste er at du/dere gir beskjed på vaktrommet at dere er der.
Av hensyn til andre pasienter, er det fint om dere går ut av rommet, for eksempel til en av oppholdsstuene.  ​

Anbefalte besøkstider

Mandag til fredag: kl. 18.00-19.00
Lørdag og søndag: kl. 14.00-15.00​





​Det trådløse nettverket er gratis for pasienter, pårørende og besøkende. ​​Se etter gjest.ihelse.net på din mobil eller datamaskin.

Slik får du tilgang

Koble deg til i nettleseren din. Nettverket heter gjest.ihelse.net. Du blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det. Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding. Tilgangen varer i 24 dager.