Enhet for voksne med autisme (EVA)

Vår målgruppe er pasienter er personer med autismespektrum-lidelser, psykisk utviklingshemming eller alvorlig psykisk lidelse som i tillegg har utfordrende atferd. Vi utreder og diagnostiserer, forbereder, utfører og evaluerer tiltak. Vi driver målrettet miljøarbeid og arbeider etter TEACHH-metodikken. Vi hjelper kommunene med å utforme habiliteringsplan og individuell plan.

Oppmøtested
Kjør RV 44 mot Eigersund og ta av til Varhaug. Ta til høyre i rundkjøringen. Ta deretter til høyre igjen.
Telefon
Leder/fagleder Jon Jakob Herabakka 975 92 722 | Hege Kvia, ass leder: 959 79 088 | Gul avd: 950 54 138 | Oransje avd: 950 53 439 | Blå avd: 950 53 037 | Svart avd: 950 53 415 | Grønn avd: 950 53 158 | Rød avd: 950 52 913
Klokkartunet 43
Klokkartunet 43, 4360 Varhaug(Kart)

​Koronavirus: Timeavtale eller på besøk hos oss?

Det er viktig at du ikke tar med deg koronasmitte inn i sykehuset. Vi har derfor innført besøksstopp for besøkende og pårørende. Dette gjør vi for å redusere risikoen for smitte blant pasienter og helsepersonell.

Dette gjelder uavhengig om du har vært ute og reist eller har hatt kontakt med smittede personer.

Besøksstoppet gjelder ikke for pårørende til kritisk syke pasienter, barn inntil 18 år og fødende. Barn kan ha med seg én pårørende. For kritisk syke gjøres det avtale med den aktuelle avdeling. Fødende kan ha med seg en frisk partner under fødsel,  og denne personen kan være med videre på barselhotellet - så lenge personen ikke drar hjem i mellomtiden. Besøk på barselavdelingen er dessverre ikke mulig.

Hvis du skal besøke en kritisk syk pasient, barn eller fødende på sykehuset, så forutsettes dette at du ikke har vært utenfor Norge de siste 14 dagene. https://www.helsedirektoratet.no/nyheter/helsedirektoratet-har-vedtatt-omfattende-tiltak-for-a-hindre-spredning-av-covid-19 (Helsedirektoratet, 12.mars)

Timeavtale?
Har du vært i utlandet? Eller vært i nærkontakt med personer med bekreftet koronasmitte? Kjenner du på symptomer?

Ta kontakt med avdelingen din ved å logge deg inn på helsenorge.no (der du kan sende melding til avdelingen om timen din helt fram til den starter) eller på telefon, så får du tildelt ny time. Husk at du må si fra om du ikke møter til timen for å unngå gebyr.

Vi reduserer planlagte operasjoner innen ortopedi, øre, nese, hals og øye. Pasientene som blir berørt av dette, vil bli kontaktet av sykehuset og få mer informasjon. Du trenger ikke ringe oss.

Hvis dette ikke gjelder deg, skal du møte til time som avtalt. Du trenger ikke gi beskjed i forkant.

Les mer om hvordan du går frem hvis du har timeavtale eller skal på besøk hos oss.