Sengepost 2

Sengepostene i Stavanger DPS tilbyr kortere eller lengre behandlingsopphold og utredning av psykologiske, medisinske og psykososiale forhold i pasientens liv. Vi forbereder og gir oppfølging til utskrivingsklare pasienter på vei til et tilrettelagt bo-, miljø- og behandlingstilbud i kommunen.

Kontaktinformasjon

Telefon
51 51 45 50
E-post
Postadresse
Postboks 8100, 4068 Stavanger
Adjunkt Hauglandsgate 34
Besøksadresse
Adjunkt Hauglandsgate 34, 4022 Stavanger(Kart)

Praktisk informasjon

​Koronavirus: Timeavtale eller på besøk hos oss?

Vi har besøkskontroll på sykehuset. Dette gjør vi for å redusere risikoen for smitte blant pasienter og helsepersonell.

Les mer om hvordan du går frem hvis du har timeavtale eller skal på besøk hos oss.

Arbeidstreningsgruppen

​Lukket organisert gruppe, her har du mulighet å fortsette etter utskrivelse. Du kan også få med deg en arbeidsattest, som du kan bruker videre i jobbsammenheng.
Gruppen har som arbeid å jobbe i skogen, i hovedsak med ved. Her tilrettelegger man for ulike behov og muligheter. Det blir servert lunsj. Gruppen blir drevet av et miljøpersonal, og vaktmester Bobby.
Torsdag kl: 09:45 - 14

Bowling

​Finner sted på Metro bowling Mariero. En åpen gruppe med fokus på sosial trening og mestring.
Tirsdag kl. 11:00 - 12:30

Friluftsgruppen

​Vi reiser på tur hver onsdag rundt om i Rogaland. Vi har med oss lunsj og noe varmt og drikke. Du har ansvar for lunsjen selv. Vi låner ut turtøy om du ikke enda har fått det med deg.
Vi går i ca 45 min, har lunsjpause, og går videre eller tilbake i 45min. Vi legger til rette for at hvert enkeltes behov skal ivaretas. 
Onsdag kl. 10:30 - 14:30

Gymsalen

​Gymsalen er tilgjengelig for hele huset, den er i hovedsak alltid ledig om kvelden, men også på dagtid utenom oppsatte tider.
Her kan man gjøre ulike ballspill, landhockey, badminton. Vi har også utstyr for slyngetrening, yogamatter og baller. Stepkasse og vekter, og en ribbevegg, mulighet for musikk, med mer!

Innkomstsamtale

Stavanger DPS er del av et helsefremmende sykehus. Vi vektlegger god behandling blant annet gjennom riktig og næringsrik ernæring, samtidig som vi har fokus på fysisk aktivitet. 
Vi har flere ulike grupper innenfor fysisk aktivitet. I vårt behandlingsopplegg er det forventet at du deltar på en eller flere av de ulike aktivitetene. Her får du en oversikt over de ulike aktivitetene, og aktivitetenes ressurspersoner.

Etter innkomst vil vi ha et kartleggingsintervju i fysisk aktivitet sammen med deg, dette er for å bli bedre kjent med deg innen fysisk aktivitet. 

Internett/wifi

​Det trådløse nettverket er gratis for pasienter, pårørende og besøkende. ​​Se etter gjest.ihelse.net på din mobil eller datamaskin.

Slik får du tilgang:

Koble deg til i nettleseren din. Nettverket heter gjest.ihelse.net. Du blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det. Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding. Tilgangen varer i 24 dager.

Kreativ gruppe

​Åpen gruppe, som foregår i kunst og aktivitetsrom i 4. etasje på huset.
I et kunstterapeutisk forløp åpner enn opp for uttrykk og dialog.
Fredag kl. 10 – 11:45

Morgenmøte og avspenningsøvelser

​Vi starter dagen med obligatorisk morgenmøte og en form for aktivitet, på morgenmøte vil du få viktig informasjon om dagen.
Mandag – fredag 09:45 – 10.

Parkering Stavanger DPS

​Stavanger DPS har parkering for besøkende utenfor bygget.

Svømming

​Åpen gruppe på Solborg FHS, her kan du gjøre ønsket aktivitet i bassenget. Det er krevd fra vaktmester på folkehøyskolen at man dusjer før svømmingen, dette er av hygieniske årsaker. 
Fredag kl. 09:45 - 11-15

Treningsgruppe

​Åpen gruppe som er på Arena treningssenter, Stadionparken Jåttå. Vi kan her trene enten for oss selv, eller trene sammen med personal. Vi har som mål at alle skal ha et godt og individuelt treningsopplegg, dette kan tilrettelegges med personal. Målet er mestring, og at man etter utskrivelse fortsetter med treningen selvstendig.
Mandag og torsdag kl.12:10 - 14

Fant du det du lette etter?