Prehospital klinikk

Prehospital klinikk har ansvaret for transport av pasienter til og fra alle institusjoner i Helse Stavanger og er sykehusets forlengede arm utenfor sykehuset.
Les mer om Prehospital klinikk

Prehospital klinikk

AMK besvarer alle 113 henvendelser i vår region og sørger for at personer med akutt sykdom eller skade får riktig hjelp, og råd og veiledning til selvhjelp inntil profesjonell hjelp er fremme.

Ambulanseavdelingen har 8 ambulanse stasjoner i Sør Rogaland og bemanner ambulansebåten på Finnøy. Ambulansearbeiderne er trent til å håndtere akutt og alvorlig sykdom, og sørge for rask transport til sykehus eller legevakt.

Pasientreiser sørger for alle andre transporter som ikke haster, men som er viktige for at pasienter skal komme seg til riktig behandlingstilbud i tide.

Regionalt Akuttmedisinsk Kompetanse Senter (RAKOS) er også en del av prehospital klinikk og bygger nettverk mellom kompetanse- og fagmiljøene innen akuttmedisin i Helse Vest, og bidrar til viktig fag- og forskningsaktivitet

Kontakt

Buss

​Det er flere busstopp langs med sykehusets område, både i Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate, Fylkeslege Ebbells gate og Ullandhaugveien.
Ved hovedinngangen, inngang 2, inngang 6 og i hovedinngangen ved Psykiatrisk divisjon står det sanntidsskjermer der du kan se når bussene kommer og går.

Taxi

Ikke langt fra hovedinngangen finner du en taxiholdeplass, der det som regel står ledige biler. Dersom det trengs, er våre ansatte i resepsjonen tilgjengelige 24 timer i døgnet og kan bestille taxi til deg.

Tog

​Våland
Nærmeste togstasjon er Paradis stasjon. Denne ligger om lag én kilometer fra hovedbygget.

Seksjon rehabilitering Eigersund og Dalane DPS
Seksjon rehabilitering Eigersund og Dalane DPS ligger om lag en times kjøring fra Stavanger. Nærmeste togstasjon er Egersund stasjon. Fra sentrum kan du ta buss eller drosje.

Se Kolumbus eller nettbuss for ruter og rutetider.

Praktisk informasjon

Internett/wifi

​Det trådløse nettverket er gratis for pasienter, pårørende og besøkende. ​​Se etter gjest.ihelse.net på din mobil eller datamaskin.

Passord på SMS

Du som ønsker å bruke internett blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det. Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding.

Tilgangen du får til internett varer i 24 dager før du trenger å be om nytt brukernavn og passord.

Årsaken til innlogging er krav til sikkerhet i sykehusnettverket og er samme type løsning som finnes på flyplasser og​ hotell.

Ambulansetjenestenhttps://helse-stavanger.no/avdelinger/prehospital-klinikk/ambulansetjenestenAmbulansetjenesten
AMKhttps://helse-stavanger.no/avdelinger/prehospital-klinikk/amk-akutt-nodmeldetjenesteAMK
Pasientreiserhttps://helse-stavanger.no/avdelinger/prehospital-klinikk/pasientreiserPasientreiser
RAKOShttps://helse-stavanger.no/avdelinger/prehospital-klinikk/rakosRAKOS

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.