Oversiktsbilde Stavanger Universitetssjukehus. Foto.

Partnerskap for forskning

Gi et bidrag! Kontonummer: 3201 44 38040

Om oss

Helse Stavanger har et fremragende forskningsmiljø der forskningen skal bidra til å gi kunnskap om helse og sykdom, som kan gi bedre helsetjenester og bidra til økt kvalitet og sikkerhet i pasientbehandlingen. Alle forskningsprosjektene kvalitetssikres av sykehuset forskningsutvalg slik at kun de beste prosjektene får støtte.

Vi har 130 medarbeidere med doktorgrad, og antall vitenskapelige publikasjoner er økende og publiseres i anerkjente nasjonale og internasjonale vitenskapelige tidsskrifter.

Vi har 300 små og store forskningsprosjekt, og har et tett samarbeid med UiS, UiB, Stavanger helseforskning, SAFER, Validè og flere.

​Stiftelsens grunnkapital ble gitt av Sparebank 1 SR-bank. Stiftelsens formål er å stimulere lokalt næringsliv og andre aktører til å bidra med midler til medisinsk og helsefaglig forskning ved sykehuset. Ved å støtte forskningen øker man kompetansen til sykehusets ansatte og forbedrer behandlingen av våre pasienter.

Støtt oss

Alle bidrag til ​Stiftelsen Partnerskap for forskning går uavkortet til forskning.

Kontonr.: 3201 44 38040
Org. nr.: 994 271 350

Kontakt

Styreleder: Kristin Reitan Husebø

Kontaktperson: Sølve Braut
E-post: solve.braut@sus.no
Tlf.: 51 51 92 25

Forskningsdirektør, SUS:
Svein Skeie
E-post: svein.skeie@sus.no

Bidrag til stiftelsen Partnerskap for forskning gir skattefradrag og kan gis til kontonr.: 3201 44 38040

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.