For ansatte

Min jobb - Min GAT

Nettsteder for medarbeidere i Helse Stavanger

MinGat hjemmefra - 2-faktor sikkerhetsløsning

MinGat er en personlig webside for deg som er ansatt i Helse Stavanger. Her kan du finne lønnsslippen din og du kan også se egen arbeidsplan, sende forespørsel til leder, registrere overtid osv. Lederen din sørger for tilgang når du blir ansatt.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Forenklet adresse til denne siden er www.sus.no/mingat

Du kan få tilgang til MinGat hjemmefra ved å bruke 2-faktor autentiseringsløsning. For å kunne lese e-post hjemmefra må du være pålogget en autorisert jobb-PC.

Slik bruker du MinGat hjemmefra - 2-faktor sikkerhetsløsning

Aktuelle dokumenter om MinGat

Kundesenteret

ID-kort/nøkler

Alle medarbeidere i Helse Stavanger skal ha ID-kort med bilde. Du skal alltid ha på deg kortet synlig for andre. Du får utelvert ID-kort hos kundesenteret, U-etg i F-bygget. Du må ha med deg gyldig legitimasjon.

ID-kortkontoret har åpent mandag - fredag 07.30-14.30

Ta kontakt med kundesenteret dersom du har glemt ID-kortet ditt.

Hittegods

Kontakt vakt og sikring på telefon 51 51 81 44

Parkering for ansatte

Vi oppfordrer medarbeidere om å sykle til jobb, eller benytte kollektivtrafikk. Stavanger universitetssjukehus har parkering både for sykler og biler. Sykkelparkeringen på Våland er adgangskontrollert.

Parkeringsplassene nærmest sykehuset er reservert pasienter og pårørende. Som ansatt må du søke om tillatelse for å benytte parkeringsområdene.  Kontakt kundesenteret, eller se intranettet for mer informasjon. Telefon: 51518000

Pålogging til Q-park hvis du har parkeringskort

Trådløst nett

Du kan registrere permanent tilgang til trådløst nett når du er på jobb

Gå til pålogging (for å registrere tilgangen må du være på en jobb-PC)

Personalavdelingen

Helse Stavanger HF
Personal- og organiasjonsutvikling
4068 Stavanger

Hillevågsveien 8
4016 Stavanger

Helse Vest IKT

E-post: kundesenteret@helse-vest-ikt.no

Velferdsordninger

På intranett finner du utfyllende informasjon om velferdsordningene.

SUSBIL

Stavanger universitetssjukehus’ bedriftidrettslag (SUSBIL) ble stiftet i 1970, og teller per i dag ca 3200 medlemmer.

Les mer om SUSBIL på egen side

Teater

Helse Stavanger har en samarbeidsavtale med Rogaland Teater. Gjennom denne avtalen tilbys ansatte billetter med prisreduksjon.

SUS Fiskeklubb

SUS Fiskeklubb tilbyr SUS ansatte billige fiskekort i Bjerkreimselva.

Turstøvelen

Vi er en turgruppe for alle ansatte med familie. Vi arrangerer flere turer årlig - både lange og korte, og i naturskjønne omgivelser. Vi arrangerer både skiturer, sykkelturer og fjellturer som du kan melde seg på når du føler for litt frisk luft og mosjon med gode kolleger.

Hjem-jobb-hjem

SUS har inngått en HjemJobbHjem-avtale, og det gir deg flere fordeler. Som medarbeider på SUS får du nå muligheten til å kjøpe en 30-dagersbillett for buss og tog i Rogaland for kun 515 kroner. I tillegg får du automatisk tilgang til en rekke el-sykler som er strategisk plassert på SUS samt de som allerede er plassert i Stavanger og på Forus, slik at de lett kan brukes i jobbsammenheng. Antall sykler og ladestasjoner øker fortløpende, og buss- og togstasjoner i SUS-området prioriteres.

SUS Pensjonistforening

SUS pensjonistforening er en interesseforening for  tidligere ansatte ved SUS. Foreningen skal ivareta medlemmenes interesser på det sosiale, kulturelle og faglige område.

Foreningen har faste medlemsmøter den første onsdagen i februar, mars, april, mai, september, oktober og november, julemøte siste onsdag i november.

Møtene holdes i Frelsesarmeens lokaler i Kongsgaten 50, Stavanger klokken 17.00-19.00 og inngangspenger er  kr. 50 for medlemmer, ikke medlemmer kr.75.-Medlemskontingenten er for tiden på kr. 200.

Styret består av 7 medlemmer og 1 varamedlem. Årsmøte avholdes i februar.

Leder: Bjørg Bjørkelund. E-post: bjorg.bjorkelund@lyse.net. Telefon: 916 15 117
Nestleder: Åsta Mong Birkeland. E-post: sigmund.birkeland@lyse.net. Telefon: 479 00 475

PROGRAM høsten 2019 i Frelsesarmeens lokaler. Kongsgaten 50 kl. 17.00
Onsdag 04.09, Kirsten-Ona Fuglestad Fuglset - Tiggerne, slavene i Stavanger
Onsdag  02.10, Kirsten Lode - Hvordan er det å leve med brystkreft?
Onsdag 06.11, Thrude Thomassen - Forbedring av mødre og nyfødte sin helse i Afghanistan
Onsdag 27.11, Julemøte kl. 16.00 - Eget program sendes ut senere

En aktiv pensjonistforening på SUS vil ha nye medlemmer

Retningslinjer, skjema, utdanning, pensjon og forsikring