Jobb på SUS

Hos oss har du mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig! Vi tilbyr deg spennende og utfordrende arbeidsoppgaver innenfor mange fagområder. Og vi trenger kompetente og engasjerte medarbeidere for å nå visjonen om å fremme helse og livskvalitet.

Dette er SUS

Helse Stavanger HF har per i dag rundt 130 ulike yrkesgrupper i et positivt, inkluderende og kulturelt mangfoldig arbeidsmiljø. Vi er over 7800 mennesker fra alle verdensdeler og over 30 nasjoner.

Hvordan søke jobb hos oss

Alle som søker jobb hos oss, må registrere sin CV og søknad via webcruiter.

Når du registrer deg, får du et brukernavn og passord. Du vil da kunne redigere, endre og søke på flere stillinger med samme CV.

Du trenger ikke registrere ny CV hver gang du søker på en jobb i Helse Stavanger, men kun skrive en kortfattet søknad.

Din CV vil ikke bli behandlet av oss før du søker på en stilling vi har publisert. Du kan få oversikt over tidligere stillinger du har søkt på.

Som søker må du huske:

 • Registrer inn god dokumentasjon på utdanning, arbeidserfaring og autorisasjoner i CV-en.
 • Svar på det annonsen etterspør.
 • Legg gjerne med vedlegg som attester, godkjenninger og vitnemål.

For mer informasjon om stillingen, kontakt den som står nevnt i annonseteksten.

Følg SUS på LinkedIn - der vil du også finne mange av de ledige stillingene.

Kontakt

Har du spørsmål av mer generell sort om jobbsøk, er du velkommen til å ta kontakt:​

Telefon: 51 51 80 50
Send oss en epost

Vikar

Vi har alltid behov for dyktige og motiverte vikarer innen de fleste helsefaglige områder. Vi er også interessert i vikarer med teknisk-, økonomisk- eller administrativ fagkompetanse. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Bemanningssenteret

Bemanningssenteret skal løse sykepleieroppdrag fra ulike avdelinger på sykehuset. Vi har behov for sykepleiere som ønsker høy grad av faglig utvikling og liker varierte utfordringer. Vi ønsker å ansette tilpasningsdyktige sykepleiere og spesialsykepleiere som ønsker å jobbe i 100 prosent fast stilling eller i deltidsstillinger. Hos oss får du en unik mulighet til å bli kjent med mange avdelinger på SUS.

Du som søker arbeid hos oss, kan få tilpasset turnus. Har du en deltidsstilling på en annen avdeling på sykehuset, kan du i tillegg få en deltidsstilling i bemanningssenteret slik at du oppnår 100 prosent stilling.

Er du utdannet sykepleier og ikke har jobbet på sykehus på noen år? Ta kontakt - vi har et opplæringsopplegg som kan gi deg trygghet i rollen som sykepleier på sykehus.

Velg bemanningssenteret som din fremtidige arbeidsgiver!

Kontakt:    
Leder: Tove Gunvor Iversen
Mobil: 906 84 312
Send oss en-post
Besøksadresse: Hillevågsveien 8, 3 etg.

Besøk siden til personal- og organisasjonsutvikling

Sykepleiere og spesialsykepleiere (bemanningssenteret)

Som sykepleier og spesialsykepleier ansatt i Bemanningssenteret har du mulighet til å arbeide ved ulike avdelinger på sykehuset. Du vil få god opplæring på hver enkelt avdeling du skal jobbe på.
 
Vi har 2 fagdager per år. Det er også mulighet for å delta på opplæringskurs som avdelingene arrangerer. Vi har godt samarbeid med de forskjellige avdelingene på sykehuset.  

Sykepleierne som arbeider hos oss sier at å arbeide i bemanningssenteret har gitt de en veldig god ballast og en unik mulighet til å bli kjent med mange fagområder og avdelinger.

Vi tilbyr deg

 • 100 prosent fast stilling
 • tilpasset turnus
 • faglig utvikling
 • kompensasjonstillegg
 • deltidsstillinger

​Vi ser etter deg som er

Innleid personell

Hos oss blir leie av personell administrert av bemanningssenteret.

All innleie av helsepersonell og merkantilt personell er regulert av nasjonale rammeavtaler. HINAS er helseforetakenes innkjøpsselskap og koordinerer felles innkjøp​savtaler for alle helseforetak i Norge.​​

Statens autorisasjonskontor for helsepersonell Skatteetaten

Utdanning

 • kompetanseheving av egne medarbeidere
 • lærling
 • praksis for studenter
 • utdanning og spesialisering av leger
 • videreutdanning (anestesi-, intensiv- og operasjonssykepleie, akutt og prehospitale tjenester, kreftsykepleier og psykisk helsevern).

Les mer om utdanning og kompetanseheving

Lærling

Stavanger universitetssjukehus er stolt av å være en lærebedrift. Vi har lange tradisjoner og positive erfaringer med opplæring av helsepersonell.

Mer informasjon om hvordan du kan bli lærling hos oss.

Utenlandske arbeidstakere

Medarbeiderne er vår viktigste ressurs. Sykehuset arbeider for å knytte til seg de beste fagfolkene og vil legge til rette for at alle skal trives og yte sitt beste.

Helse Stavanger HF skal så lang det er mulig avspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert sammensetning når det gjelder kjønn og alder og å rekruttere kvalifiserte personer med innv​andrerbakgrunn.

Det stilles samme krav til utenlandske borgere som til nordmenn:

 • Gode norskkunnskaper er helt avgjørende for forsvarlig pasientbehandling. Søkere som har annet morsmål enn norsk, svensk eller dansk, og som ikke har fullført norskspråklig videregående skole, må minimum ha bestått Bergenstesten, eller annen norsktest på B2 nivå. Dokumentasjon må vedlegges søknaden. Ved ansettelse av allerede fast ansatt i foretaket kan en unntaksvis, i særlige tilfeller, fravike kravet om bestått norsktest på B2-nivå.
 • Du må fremvise norsk​ autorisasjon der ​dette er krav.
 • Du må vise politiattest til stillinger der det er påkrevd - for eksempel i arbeid med barn og psykisk utviklingshemmede.
 • Du må ha rett dokumentasjon på vaksinasjon​.
Nyttige lenker:

Traineeprogram for nyutdannete sykepleiere

Ved SUS, på medisinsk og kirurgisk divisjon, finnes det traineestillinger for sykepleiere som kommer rett fra utdanning.

Bolig for medarbeidere

Helse Stavanger har 56 toromsleiligheter og en ettromsleilighet til utleie for medarbeidere. Alle er i nærheten av sykehuset.

Tildeling

Medarbeideren sender søknad på eget skjema til forvalter i eiendomsavdelingen.

Hvem får leilighet, og hvor lenge kan man bo?

Alle medarbeidere kan søke om bolig. Det skrives kontrakt for ett år, men med mulighet for forlengelse.

Er leilighetene møblert?

Det finnes i dag et begrenset antall møblerte leiligheter. Toromsleilighetene inneholder ett soverom, stue/kjøkken, bad/WC, gang og bod. Felles vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Alle leilighetene har komfyr og kjøleskap.

     

Region Stavanger

I følge FNs levekårsundersøkelse er Norge verdens beste land å bo i. Når Stavanger-regionen flere ganger er blitt kåret til Norges beste region, betyr vel det at vi befinner oss i verdens beste region?

En landlig storbyregion

Vi som bor her har stor glede av storbyens mangfoldige tilbud, samtidig har området unnsluppet de fleste av storbyens problemer. Her er det korte avstander, og selv innenfor storbykjernen kan du velge å bo enten landlig og fritt eller urbant og sentralt. Regionen har et fargerikt kulturliv og kan by på en rekke unike opplevelser enten du er interessert i historiske monumenter, spennende museer eller nyskapende arkitektur. Stavangerregionen kan også tilby et mangfold av matopplevelser. Godt klima og et aktivt fagmiljø har gjort Stavangerregionen til en av landets fremste matregioner. Her kan du også oppleve Nordens største matfestival Gladmat.​

Kort vei til nydelige fjell, vakre fjorder og skimuligheter!

Vintrene er kanskje ikke så spennende rent værmessig på Nord-Jæren, men både Sirdal og Suldal har flere skitrekk og flotte vinterterreng å by på. Våren og sommeren i Stavanger-regionen er solrike og som skapt for utendørsaktiviteter. Det er bra, for naturen i og omkring Stavanger-regionen byr på et aktivt friluftsliv. Det er kort vei til fjell, jaktområder og skimuligheter. Og alt er innen rekkevidde enten man ønsker å oppleve vakre fjorder, majestetiske fjell eller det åpne hav. En tur til Lysefjorden er obligatorisk når man er i Stavangerregionen. Her kan du oppleve de berømte fjelltoppene Preikestolen og Kjerag.​

Kort vei til Europa

Med 50 daglige ankomster til Stavanger Lufthavn Sola, er Stavanger-regionen lett å nå. De mest sentrale europeiske storbyer kan nåes innen 2-3 timer. Regionen har også generelt god infrastruktur.

Bolig

De aller fleste som flytter til Stavanger-regionen kommer hit fordi de fått seg en jobb. Det neste steget er naturlig nok å skaffe seg en bolig.

Skal du bo her lenge? Da kan det være lurt å sjekke enten leiemarkedet på Finn.no, eller boliger som er til salgs, også via Finn.no. Det kan være lurt å sette seg litt inn i hvordan boligsituasjonen er i de enkelte kommunene.

Fritid

Dersom du flytter til Stavanger-regionen vil du oppleve en region med et flust av fritidstilbud. Alt fra organiserte idrettslag innen fotball og friidrett til friluftstilbud innen ekstremsport og hundeklubber. Det beste er å bruke søkemotorene til å finne akkurat dine interesser.

Les mer på hjemmesidene til Greater Stavanger og Region Stavanger.

Velferdstilbud

Les om velferdstilbudene på nyansatt-siden vår
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.