Parkering

Som besøkende på sykehuset kan du parkere i parkeringhus eller på oppmerkede plasser på sykehusområdet. Det er Q-park som drifter parkeringen ved Stavanger universitetssjukehus. Ansatte har egne parkeringsplasser.

Parkeringshuset

Parkeringshuset ligger under St. Svithun Hotell, og har 349 parkeringsplasser. Disse er forbeholdt besøkende til Stavanger universitetssjukehus og hotellet. Når du kjører inn trekker du parkeringslapp, og etter besøket betaler du ved betalingsautomaten. Det er også anledning til å bruke kredittkort ved inn- og utkjørsel. Fra parkeringshuset kan du ta heisen rett opp i sykehusets hovedinngang.

Gjennomkjøringshøyden for bil i parkeringshuset er 2.1 meter.

For å komme til parkeringshuset, følger du skiltene fra Fylkeslege Ebbells gate. Parkeringshuset er godt belyst og videoovervåket.

Andre parkeringsplasser

Plakat om registreingsnummer. Teksten står i saken. plakat

Trykk på bildet for større versjon.

Du finner også mange parkeringsplasser på sykehusområdet. I automatene taster du inn ditt registreringsnummer eller betaler med EasyPark-appen. Du trenger ikke legge parkeringsbillett i ruta.

Parkering for besøkende: Husk registreringsnummer

Husk å beregne nok parkeringstid. Det kan være noe ventetid ved sykehuset.

EasyPark

EasyPark-koden er 4747 ved akuttmottaket og 9860 på øvrige automater.

Kvittering

Vil du ha kvittering, eller forlater du parkeringsanlegget før valgt antatt makstid, må du benytte samme kort i automaten på nytt. Du vil da få en kvittering på betalt beløp.

MC-plasser

Parkeringshuset for ansatte har merkede plasser for MC. Det er også oppmerket MC-plasser ved BUPA. (inngang L på kartet)

Pris (oppdatert februar 2019)

Korttidstakst p-hus

Prisintervall 12,00 kr pr påbegynte 30 minutter
Døgnpris 168,00 kr pr døgn

Korttidstakst uteområde

Timespris 24,00 kr pr time
Døgnpris 168,00 kr pr døgn

Korttidstakst ved akuttmottaket

6,00 kr pr påbegynte 15 minutter (maks 1 time parkering)

Mer informasjon om parkering og pris finner du på Q-park sine nettsider.

Kart merket med parkeringsplasser

Korttidsparkering

Det er mulighet for korttidsparkering ved hovedinngangen (max 15 min). ​

Parkering for bevegelseshemmede

Utenfor hovedinngangen (inngang 1) er det fire parkeringsplasser som er forbeholdt bevegelseshemmede. Disse har en tidsbegrensning på fire timer. Det finnes også tolv parkeringsplasser reservert bevegelseshemmede i parkeringshuset under St. Svithun Hotell. Disse plassene er avgiftsbelagt på lik linje med annen parkering på sykehusområdet.

​Parkering for langtidspårørende

Pårørende må betale full parkeringsavgift de tre første døgnene, deretter vil du kunne å kjøpe parkeringstillatelse til redusert pris.

​Ladestasjon for el-bil

Besøkende med el-bil parkerer i parkeringshuset under pasienthotellet, og betaler​ som vanlige gjester. I parkeringshuset er ​det ladestasjoner for el-bil. Det er fire ladekontakter, alle er plassert i U2. Det koster 10 kroner pr time for lading.

Parkering for ansatte

Mer informasjon om parkering for ansatte finner du på intranettet.

For ansatte (GAT, Q-park mm)