Sjukehusveien 38

Egersund

Her finner du Seksjon for rehabilitering, Eigersund. Vi har en sengepost og en poliklinikk.

I samme bygg ligger også Dalane DPS. BUP Egersund finner du rett i nærheten - Langevannsveien 15.

 
 

Kontakt

Oppmøtested
Fra Stavanger: Ta riksvei 44, Jærveien. Ta av til venstre før jernbanebroen. Se skilt. Følg Kvidafjellveien, og ta inn på Sjukehusveien.
Fra Stavanger/Kristiansand: E39. Ta av ved Krossmoen, følg riksvei 42 mot Egersund. Du varsles om avkjøring til sjukehuset cirka 200 meter før selve avkjøringen.  Kjør under jernbanelinjen, og sving mot venstre inn på Sjukehusveien.
Fotgjengere fra togstasjonen anbefales å gå langs Krossmoveien. Ta av ved Kvellurveien, følg Lagårdsveien, ta inn på Sjukehusveien og så ta av ved  Jonstibekkveien - som leder opp til sjukehuset.
Besøksadresse
Sjukehusveien 38, 4370 Egersund (Google maps)
 

Tog

​Våland
Nærmeste togstasjon er Paradis stasjon. Denne ligger om lag én kilometer fra hovedbygget.

Seksjon rehabilitering Eigersund og Dalane DPS
Seksjon rehabilitering Eigersund og Dalane DPS ligger om lag en times kjøring fra Stavanger. Nærmeste togstasjon er Egersund stasjon. Fra sentrum kan du ta buss eller drosje.

Se Kolumbus eller nettbuss for ruter og rutetider.

Praktisk informasjon

Internett/wifi

​Det trådløse nettverket er gratis for pasienter, pårørende og besøkende. ​​Se etter gjest.ihelse.net på din mobil eller datamaskin.

Passord på SMS

Du som ønsker å bruke internett blir bedt om å legge inn mobilnummeret ditt. Du trenger ikke oppgi andre opplysninger enn det. Brukernavn og passord får du tilsendt som en tekstmelding.

Tilgangen du får til internett varer i 24 dager før du trenger å be om nytt brukernavn og passord.

Årsaken til innlogging er krav til sikkerhet i sykehusnettverket og er samme type løsning som finnes på flyplasser og​ hotell.

Røykfritt sykehus

​Alle sykehusområdene i Helse Stavanger er røykfrie. Det er likevel laget noen røykeområder som pasienter kan bruke. Disse områdene er merket.
Røyking utenfor sykehusets innganger er ikke tillatt, med unntak av ett område utenfor hovedinngangen. Her er det satt opp et eget røykeskur.
Vi ber om at røykeforbudet blir respektert av hensyn til pasienter. Det er en utfordring at mange stiller seg utenfor inngangene og røyker. Dette gjør det vanskelig for alle de som ikke tåler tobakksrøyk. Vis hensyn!​​​
Røykfritt sykehus handler om å gi de ansatte et trygt arbeidsmiljø, beskytte pasienter, besøkende og ansatte fra tobakksrøyk, og gi hjelp til ansatte og pasienter så de kan slutte å røyke.​

Egersund poliklinikkhttps://helse-stavanger.no/avdelinger/hode-og-halsklinikken/avdeling-for-rehabilitering/avdeling-for-fysikalsk-medisin-og-rehabilitering/seksjon-rehabilitering-eigersund/egersund-poliklinikkEgersund poliklinikk
Rehabiliteringsavdelingen Eigersundhttps://helse-stavanger.no/avdelinger/hode-og-halsklinikken/avdeling-for-rehabilitering/avdeling-for-fysikalsk-medisin-og-rehabilitering/seksjon-rehabilitering-eigersund/rehabiliteringsavdelingenRehabiliteringsavdelingen Eigersund
Røntgen Eigersundhttps://helse-stavanger.no/avdelinger/avdeling-for-radiologi/rontgen-eigersundRøntgen Eigersund
Seksjon rehabilitering Eigersundhttps://helse-stavanger.no/avdelinger/hode-og-halsklinikken/avdeling-for-rehabilitering/avdeling-for-fysikalsk-medisin-og-rehabilitering/seksjon-rehabilitering-eigersundSeksjon rehabilitering Eigersund

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.